Halal primar! Un barbat care sta cu mainile in buzunar cand vorbeste cu o femeie e ZERO!

Publicat in Politica 18 August 2019 Actualizat: 18 August 2019 2476 ori
Google+ WhatsApp
Halal primar! Un barbat care sta cu mainile in buzunar cand vorbeste cu o femeie e ZERO!
Halal primar! Un barbat care sta cu mainile in buzunar cand vorbeste cu o femeie e ZERO!

Acum chiar ne-am convins ca de la unii nu poti avea pretentii. Cand stai cu mainile agatate in buzunare in timp ce vorbesti cu o femeie, e clar ca-ti lipsesc multe calitati, iar capacitatea ta de a te adapta realitatii e una redusa.

In primul rand, lui Dobre ii lipsesC bunul simt si educatia. Atribute care, atunci cand ai pe mana un oras, devin obligatorii si nu tin doar "de eticheta". Ele decid daca ai minimul de ratiune. Daca iti lipseste bunul simt, esti total incapabil. Ai un handicap major in gandire, actiune si capacitatea de a lua decizii.

Pare absurd, dar un om needucat, fara bun simt, nu va fi niciodata capabil sa priveasca in mod corect lucrurile. Le va privi dintr-o perspectiva intotdeauna gresita, defecta.

Astazi, Dobre a dovedit inca o data ca e un simplu baietas de cartier, nebarbierit (sau barbierit "la moda"), cu un look neingrijit, de schimbas, si foarte lenes. Lenea e cea care ii tine mainile atarnate in buzunar in timp ce sta de vorba cu o femeie. Oricine ar fi ea.

Desigur, cei care au trecut azi prin fata Casei Casatoriilor au remarcat discrepanta dintre functia de primar si aspectul de samsar de masini. Unii si-au dat coate, altii i-au reprosat invazia de tantari si gunoaie, iar altii au simtit sa imortalizeze momentul. Urat moment, urate fotografii!

Acum, nu ne mai mira nimic in legatura cu incapacitatile primarului Dobre. Azi, totul a devenit limpede. E trist. Ne vedem la vot!

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office