Un mare magazin din Romania se INCHIDE

Publicat in Oferte & Promotii 21 Decembrie 2015 1329 ori
Google+ WhatsApp
Un mare magazin din Romania se INCHIDE
Un mare magazin din Romania se INCHIDE

Retailerul electroIT Domo trăieşte ultimele zile în mediul offline, cele aproximativ 15 magazine care au mai rămas urmând a-şi închide uşile în prima parte a lunii ianuarie. Unele dintre cele mai bune spaţii vor fi ocupate de concurenţii Altex şi Flanco. 

 

 

Retailerul electro IT Domo, numărul trei pe piaţa din România, a rămas cu magazinele şi mai  goale după ce, din 11 decembrie, a reluat campania "Dăm tot!" prin care a redus preţurile cu până la 90%. Din informaţiile ECONOMICA.NET mai sunt deschise în jur de 15 unităţi în toată ţara, dintre care două în Bucureşti, dar numărul de produse la dispoziţia clienţilor este extrem de limitat, cu toate că, oficial, campania durează pânpă pe 31 decembrie.

De altfel, retailerul a renunţat vineri să mai promoveze această campanie pe site-ul oficial domo.ro, iar pe pagina de Facebook clienţii se plâng că nu mai pot lua legătura cu reprezentanţii companiei pentru a rezolva diverse probleme cu produse deja cumpărate.

Ce magazine mai sunt deschise

Din informaíile ECONOMICA.NET, toate magazinele Domo care mai sunt acum deschise şi care îşi caută cumpărătorii pentru ultimele produse vor fi închise la începutul lunii viitoare. Unii angajaţi au fost anunţat cu privire la data închiderii unităţilor în care lucrează, în timp ce alţii aşteaptă un anunţ oficial din partea companiei.

În momentul de faţă mai sunt deschise următoarele magazine Domo: Bucureşti-Vitantis şi Mihai Bravu, Oradea Shopping City,Tulcea, Petroşani, Sighetu Marmaţiei, Bistriţa, Bacău, Vaslui, Câmpina, Năvodari, Rm Vâlcea, Drăgăşani, Făgăraş. 

Altex în locul Domo în Vulcan

Câteva dintre spaţiile lăsate libere de către Domo vor fi ocupate de concurenţii Altex şi Flanco. Astfel, potrivit informaţiilor ECONOMICA.NET Altex, liderul pieţei de profil, va decshide pe 10 ianuarie un magazin în cadrul complexului comercial Vulcan Value Center. Acolo, Domo deschidea în urmă cu un an şi jumătate al 10-lea magazin din Bucureşti şi al 91-lea din ţară, în urma unei investiţii de 800.000 de euro. Unitatea area o suprafaţă de 1.000 de mp.

În luna noiembrie, spaţiul în care opera cel mai mare magazin Domo, situat în centrul comercial Băneasa, a fost preluat de către Flanco. Ambii retaileri au anunţat că vor prelua o parte dintre spaţiile cu potenţial ale Domo.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.