AFI Palace Ploiesti lanseaza AFI Gift Card

Publicat in Oferte & Promotii 14 Decembrie 2015 1236 ori
Google+ WhatsApp
AFI Palace Ploiesti lanseaza AFI Gift Card
AFI Palace Ploiesti lanseaza AFI Gift Card

AFI Palace Ploiești, cel mai modern centru comercial din județul Prahova, și Provus, lider al pieței de procesare a tranzacţiilor cu carduri bancare din România lansează serviciul AFI Gift Card. Prin intermediul acestui serviciu, AFI Palace Ploiești propune o nouă alternativă de a oferi un cadou, sub forma unui card valoric.

 

Cardurile AFI Gift Card pot fi încărcate cu sume cuprinse între 50 și 10.000 de lei pe zi, iar utilizarea sumelor poate avea loc în multiple operațiuni.

„Este foarte plăcut să oferim cadouri, însă uneori este greu să îl alegem pe cel mai potrivit, fiindnevoie de ore întregi de căutări. De aceea, noi am introdus produsul AFI Gift Card prin care ne dorim să venim în ajutorul tuturor celor care își doresc să facă o surpriză plăcută familiei, prietenilor, angajaților sau partenerilor de afaceri. În plus, în această perioadă, poate fi o alternativă excelentă pentru a oferi un cadou frumos de sărbători.” , declară Oana Vîjîială, Mall Manager Afi Palace Ploiesti.

AFI Gift Card funcționează prin tehnologia Provus, care permite personalizarea acestuia cu date de idetificare pentru fiecare utilizator în parte. În fiecare magazin partener unde poate fi utilizat cardul AFI Gift Card există POS-uri speciale Provus care funcționează ca și POS-urile obișnuite, utilizatorii primind după cumpărăturile efectuate și chitanțele aferente.

AFI Gift Card se adresează atât persoanelor fizice cât și celor juridice. Acesta poate fi achiziționat de la chioșcul dedicat aflat în interiorul centrului comercial, în apropiere de intrarea IRIS. Detalii despre acest nou produs pot fi găsite pe site-ul AFI Palace Ploiești și la Info line non- stop 021.202.69.94.

Cardul poate fi folosit în multe magazine din centrul comercial, printre care Perfect Nails, Cărturești, Optiplaza, Braiconf, Timeout, Kenvelo, Douglas, Lee Cooper, Samsung, Orange, Bigotti, Massini, Lego, Reserved, Cropp Town, Mohito, Sinsay, Salamander, Aldo.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.