Miei, oi de Camerun şi iepuri de Paşte, de vânzare în Prahova

Publicat in Oferte & Promotii 02 Aprilie 2015 5432 ori
Google+ WhatsApp
Miei, oi de Camerun şi iepuri de Paşte, de vânzare în Prahova
Miei, oi de Camerun şi iepuri de Paşte, de vânzare în Prahova

Un trend al ultimilor ani, produsele pentru masa de Paşte apar la vânzare mai întâi pe internet. Zeci de producători din Prahova au la vânzare miei, iezi, oi de Camerun şi iepuri, crescuţi ecologic.

 

Clienţii care vor să aibă pe masa de Paşte preparate din carne ecologică au de unde alege în Prahova. Producători din diverse localităţi au la vânzare, de săptămâni bune, miei şi iezi, care pot fi cumpăraţi în viu sau sacrificaţi. Un kilogram de miel cumpărat de pe internet costă  de la 11 lei la 22 de lei în viu şi între 14 şi 25 de lei sacrificat, spre deosebire de marfa din cea mai mare piaţă din Ploieşti, unde kilogramul de carne de miel pleacă de la 25 de lei.

Cumpărătorii îşi pot alege şi greutatea mieilor, care variază între 15 şi 30 de kilograme, dar şi rasa – Texel, Hamsphire, sârbeşti sau bulgăreşti. De asemenea, în foarte multe cazuri, crescătorii asigură şi transportul la client.

În trend este în Prahova şi carnea de oaie de Camerun, care poate fi procurată de la ferma unui iranian stabilit de câţiva ani la Floreşti, un furnizor preferat şi de bucureştenii amatori de delicatese. Mielul de Camerun este ales de către cei cărora nu le plac mirosul şi gustul specific cărnii de oaie, pentru că provine din încrucişarea gazelei cu muflonul. Este o carne bogată în vitamina B, cu puţin colesterol şi gust apropiat cărnii de vânat. Un kilogram de carne costă între 35 de lei.

Pentru cei care vor o carne şi mai slabă, producătorii au la vânzare iepuri crescuţi bio, la preţul de 25 de lei kilogramul.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.