"Drumul Vinului“ din Prahova, promovat la Târgul de Turism al României

Publicat in Oferte & Promotii 12 Martie 2015 2178 ori
Google+ WhatsApp
"Drumul Vinului“ din Prahova, promovat la Târgul de Turism al României
"Drumul Vinului“ din Prahova, promovat la Târgul de Turism al României

În perioada 12-15 martie, Asociatia pentru Promovarea si Dezvoltarea Turismului Prahova (APDT Prahova) va participa la Targul de Turism al Romaniei, unde va promova Drumul Vinului din zona Dealu Mare.

 

Drumul Vinului va fi prezentat ca pachet turistic ce cuprinde vizite in vie, in crame, la obiective turistice si degustari a 4-6 vinuri. Pe langa Drumul Vinului, Prahova va fi promovata ca destinatie pentru turismul activ din zonele montane, asa cum este recunoscuta de foarte multi ani.

Drumul Vinului reeditează un segment mai vechi dintr-un drum al vinului folosit de romani, care străbatea Europa. Acesta străbate podgoriile renumite ale judeţului şi include popasuri la conace, curţi domneşti şi mănăstiri. Drumul trece prin localităţile Filipeştii de Târg, Băicoi, Boldeşti, Bucov, Pleaşa, Valea Călugărească, Iordăcheanu, Urlaţi, Ceptura, Fântânele, Tohani, Gura Vadului, Călugăreni, iar pentru a exploata în totalitate „aurul lichid”, s-au introdus în circuitul turistic vitivinicol cramele de la Urlaţi şi Azuga unde sunt oferite spre degustare vinuri şi spumante excepţionale, însoţite de meniuri câmpeneşti tradiţionale.

Admin.C

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De mai bine de 4 ani, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand aproximativ 500.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office sau mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.