Concurs/ Vrei sa castigi un Opel Corsa? Vezi aici ce trebuie sa faci

Publicat in Oferte & Promotii 03 Septembrie 2014 1439 ori
Google+ WhatsApp
Concurs/ Vrei sa castigi un Opel Corsa? Vezi aici ce trebuie sa faci
Concurs/ Vrei sa castigi un Opel Corsa? Vezi aici ce trebuie sa faci

eJobs.ro, site-ul nr. 1 în recrutarea online, lansează în această toamnă "Maratonul Carierei".  Concursul, care se va desfășura online între 1 și 28 septembrie 2014, îi provoacă pe toți cei interesați de cariera lor să îşi actualizeze CV-ul, maximizându-şi şansele de a găsi un job mai bun, dar şi de a câştiga premiile puse in joc: un Opel Corsa sau una dintre cele 4 excursii în Europa pentru 2 persoane.

 

 

 

Maratonul Carierei - o inițiativă dedicată oamenilor activi din România!

 

Maratonul Carierei  este o inițiativă eJobs.ro dedicată oamenilor activi din România, care doresc să se dezvolte pe plan profesional, dar care nu găsesc timpul sau motivaţia necesare pentru a-şi pregăti CV-ul, astfel încât să îi reprezinte fidel în faţa oricărui potenţial angajator.

 

Tocmai de aceea, cele 5 premii deosebit de atractive oferite de eJobs: 4 excursii săptămânale în Europa pentru 2 persoane şi marele premiu – un Opel Corsa, au rolul de a-i încuraja pe candidati să acorde timp şi atentie completării detaliate a CV-ului, sporindu-le astfel şansele de a obţine un job mai bun, în viitorul apropiat.

Concurs eJobs

CV-ul eJobs, primul pas către un o carieră de succes.

 

Cei care doresc să răspundă provocării lansate de eJobs trebuie să acceseze contul lor eJobs, să îşi completeze CV-ul în proporţie de minim 90% şi să se înscrie în concurs. Pentru a beneficia de extra-şanse la obtinerea premiilor, participanţii trebuie să dea share, din contul lor de facebook, concursului Maratonul Carierei.

 

eJobs înseamnă şanse în plus pentru cariera ta!

 

Atunci când vine vorba despre carieră, tendinţa generaţă a românilor este de a acţiona sub impulsul momentului, actualizându-şi CV-ul doar când sunt în căutarea unui loc de muncă sau când se văd nevoiţi să facă o schimbare profesională rapidă.

 

Cariera este, însă, un parcurs dinamic, un proces complex care se construieste pas cu pas. De aceea, chiar dacă suntem sau nu în căutarea unul loc de muncă, trebuie să fim cu toții conștienți de oportunitățile care pot apărea în orice clipă.

 

“Peste 95% din totalul companiilor care recrutează activ pe eJobs.ro filtrează candidații după experiența și abilitățile menționate în CV, în funcţie de obiectivele lor de recrutare. De aceea, un CV actualizat oferă candidaților șanse suplimentare de angajare, cât și posibilitatea de a beneficia de oportunități de carieră neașteptate. În plus, cele peste 15.000 de job-uri active prezente lunar pe eJobs.ro reprezintă tot atâtea oportunități de a evolua profesional. Atunci când apare un job nou și de interes, este important să poți aplica rapid. De aceea, candidații cu un CV actualizat, valorifică mai bine aceste oportunități de carieră”, a declarat Ana-Maria Cetățean, Brand Manager al eJobs România.

 

"Maratonul Carierei" se desfăşoară pe www.eJobs.ro, în perioada 1-28 septembrie 2014, câştigătorii urmând a fi anunţaţi săptămânal, atât pe pagina concursului, cât şi pe pagina de facebook a eJobs România.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.