Clienţii DigiMobil vor folosi gratuit reţeaua Vodafone

Publicat in Oferte & Promotii 12 Aprilie 2014 2739 ori
Google+ WhatsApp
Clienţii DigiMobil vor folosi gratuit reţeaua Vodafone
Clienţii DigiMobil vor folosi gratuit reţeaua Vodafone

 

Clienţii serviciului de telefonie DigiMobil vor putea beneficia de o acoperire mult mai mare, după ce compania RCS-RDS a semnat un acord cu Vodafone România prin care ei să folosească reţeaua Vodafone.

 

 

 

 

Surse din piaţă au declarat pentru ECONOMICA.NET că iniţierea unui apel de către un client DigiMobil sau folosirea internetului atunci când se află în roamingul naţional pe reţeaua Vodafone sunt gratuite.

 

Acordul a fost încheiat doar pentru reţeaua 2G prin care Vadafone furnizează servicii de voce şi internet la viteză GPRS la 56 Kbps. Tot ce trebuie să facă utilizatorii atunci când ies din acoperirea 3G a Digi Mobile este să seteze telefonul pe căutare automată iar acesta se va înregistra automat în reţeaua Vodafone.

 

Înţelegerea dintre RCS-RDS şi Vodafone va fi valabilă doi ani ani de zile, până când operatorul de cablu îşi va moderniza reţeaua

 

Momentan, acest tip de roaming naţional este funcţional doar pentru serviciilde de voce, nu şi pentru cele de date.

 

Contactaţi de ECONOMICA.NET cei de la RCS&RDS  şi Vodafone au confirmat tranzacţia.

 

"Vodafone Romania si RCS & RDS au incheiat un acord de roaming national, pe baza prevederilor noilor licente de frecvente radioelectrice. Acordul dintre cele doua parti este valabil pentru o perioada de 2 ani" se arată în răspunsul RCS&RDS la solicitarea ECONOMICA.NET.

 

RCS&RDS are printre cele mai bune oferte pentru telefonia mobilă cu abonamente care încep de la 2 euro (utilizatorii serviciului Digi Mobil primesc 200 de minute naţionale şi internet mobil nelimitat cu viteze de până la 21,6 Mbps pentru traficul de până la 3 GB) şi merg până la 10 euro, preţ în care clienţii primesc 1.500 de minute naţionale şi un trafic de 5 GB la internet. Marele dezavantaj era exact aria de acoperire a semnalului, mai redusă decât a celorlalţi operatori.

 

Anul trecut numărul total al abonaţilor la serviciile de telefonie mobilă a RCS&RDS se ridica la 2 milioane.

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.