6 sfaturi pentru a cumpăra blugi online care să ți se potrivească

Publicat in Oferte & Promotii 08 Iulie 2022 810 ori
Google+ WhatsApp
6 sfaturi pentru a cumpăra blugi online care să ți se potrivească
6 sfaturi pentru a cumpăra blugi online care să ți se potrivească

Cumpărăturile online pentru perechea perfectă de blugi de damă nu ar trebui să fie atât de dificile. Este 2022. De ce se așteaptă în continuare ca femeile să își forțeze corpul să se muleze pe structurile tradiționale de mărimi, când brandurile nici măcar nu o fac ele însele? De ce ne confruntăm ÎNCĂ cu inconsecvențele frustrante în ceea ce privește dimensiunile? Și de ce industria modei ÎNCĂ ignoră adevărata complexitate a femeilor și a corpurilor lor?

Inutil să mai spunem că avem o mulțime de gânduri pe această temă. De-a lungul anilor, am cumpărat multe mărimi diferite de la multe mărci diferite de blugi de damă și le-am returnat pe cele mai multe dintre ele. Dimensiunile tale nu-ți vor spune cum te vei simți în blugi sau dacă îți va plăcea felul în care se potrivesc corpului tău.

Acestea fiind spuse, dacă te-ai îndrăgostit de o anumită pereche de blugi de damă și vrei să eviți să cumperi trei mărimi în speranța că UNA ți se va potrivi (ceea ce, să fim sinceri, necesită și mult timp și bani), iată câteva sfaturi pentru a naviga tabelul de mărimi al mărcii.

Măsoară-ți talia și șoldurile

În primul rând, găsește-ți talia chiar în partea de sus a osului șoldului (între șold și cea mai joasă coastă). Apoi, mergi mai departe și înfășoară banda de măsură, făcând tot posibilul să o menții la nivelul buricului. Asigură-te că respiri normal - nu-ți ține respirația! Acest lucru îți va oferi cea mai exactă dimensiune a taliei.

Același proces general este valabil și pentru șolduri, dar un pic mai jos. Aceasta este cea mai largă parte a trunchiului tău. În față, banda de măsură ar trebui să atingă exact locul unde se află fermoarul unor blugi sau pantaloni eleganți de damă, iar în spate va atinge doar partea de sus a fundului.

Dacă tot ești acolo, măsoară-ți lungimea între picioare.

Un „inseam” este un mod fantezist de a spune distanța de la între picioare până la deschiderea piciorului, care poate fi la gleznă sau un pic mai sus, în funcție de croială.

După ce ai luat toate măsurile, consultă tabelul de mărimi online al mărcii.

Da, majoritatea mărcilor îl au. Și da, de cele mai multe ori trecem peste el. Dar este important!!! De cele mai multe ori, are patru coloane: mărime non-blugi (S, M, L, etc.), mărime de blugi (24, 25, 26, 26, 27, etc), talie în centimetri și șolduri în centimetri. Au, de asemenea, tabele pentru lungimea între picioare și pantaloni de mărime mare.

Uită-te la ce mărime poartă modelul

Și cât de înaltă este! În acest fel, vei avea o bază vizuală pe care să te bazezi atunci când îți alegi mărimea, împreună cu modul în care se așează o pereche de blugi de damă (de exemplu, relaxați, largi, cu talie înaltă etc.).  

Ține cont de țesătură

Fiecare femeie are propria perspectivă unică pentru modul în care dorește ca hainele să i se potrivească corpului ei - iar materialul joacă un rol atât de important în acest sens. Dacă ești în căutarea unei anumite elasticități (ceva între blugii din denim și colanți), vei dori blugi de damă confecționați cu un procent mai mare de spandex sau elastan, deoarece bumbacul 100% tinde să fie mai rigid.

Caută tipul de blugi care sunt ideali pentru forma frumoasă a corpului dvs.

Cu atât de multe tipuri de blugi de damă pe piață, poate fi dificil să te orientezi. Iată o versiune pe scurt:

  • Blugi cu picior drept: o opțiune deosebit de fabuloasă pentru cele dintre noi cu coapse și gambe puternice și atletice, datorită spațiului suplimentar din partea inferioară a piciorului
  • Blugi slim fit/bootcut: cei mai buni pentru cele care caută să depășească blugii skinny cu o doză suplimentară de confort și respirabilitate - în special atunci când se mișcă mult.
  • Blugi skinny: toate formele corpului pot purta blugi skinny, dar dacă te îngrijorează mai mult cât de mulați sunt, începe cu o spălare mai închisă, realizată din țesătură mai rezistentă, care tinde să fie mai tolerantă.
  • Blugi boyfriend: dacă ai umerii puternici și lați și cauți să îți echilibrezi jumătatea inferioară, alege o croială mai largă.
  • Blugi evazați: dacă ești micuță și ești îngrijorată de cantitatea mare de țesătură dintr-o croială evazată, renunță la evazarea dramatică pentru una mai mică.
  • Cu picioare largi: datorită formei lor, blugii cu picioare largi tind să abată atenția de la șolduri, așa că, dacă asta este ceva ce cauți, această croială poate fi pentru tine.
  • Blugi mom jeans: dacă vrei să creezi iluzia formelor, blugii mom jeans sunt pentru tine - deși, atâta timp cât te simți confortabil cu blugi care stau mai sus pe talie decât pe șolduri, nimeni nu te va opri.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.