Tipurile de bonusuri la pariurile online

Publicat in Oferte & Promotii 06 Iunie 2022 397 ori
Google+ WhatsApp
Tipurile de bonusuri la pariurile online
Tipurile de bonusuri la pariurile online

Tot mai multi romani pasionati de pariuri sportive aleg sa se inregistreze si sa se distreze la agentiile online. Aceste site-uri le ofera o multime de avantaje, iar unul dintre cele mai importante este reprezentat de ofertele bonus.

Despre aceste promotii la pariuri sportive online iti voi oferi detalii in randurile ce urmeaza si vei vedea care sunt tipurile de bonusuri pe care le poti intalni la agentiile de pariuri de pe internet.

Ce bonusuri poti incasa la pariuri sportive online?

Casele de pariuri de pe internet incearca sa ofere clientilor bonusuri cat mai interesante, in special in ceea ce priveste ofertele promotionale de bun venit. Acesta este un mod bun de a atrage jucatori noi pe site, astfel ca vei intalni la pariuri online diverse tipuri de bonusuri. Cele mai populare oferte sunt urmatoarele:

  • Bonus fara depunere
  • Bonus procent din suma depusa
  • Bonus pariuri gratuite
  • Bonus pariuri fara risc

Bonus fara depunere

Este clar ca cel mai apreciat bonus la pariuri sportive in randul jucatorilor este bonusul fara depunere. Asa cum ii spune si denumirea, o astfel de oferta se refera practic la un bonus 100% gratuit, pe care il vei primi fara sa scoti niciun ban din buzunar.

In general, bonusurile fara depunere se acorda pentru simpla inregistrare pe site-ul casei de pariuri si eventual pentru verificarea contului de jucator.

Pot exista in unele situatii si anumite coduri promotionale pe care va trebui sa le introduci pe anumite site-uri (fie pe formularul de inregistrare, fie ulterior intr-o sectiune dedicata) pentru activarea bonusului fara depunere.

Drept bonus fara depunere se ofera, de obicei, fie o anumita suma de bani bonus, fie unul sau mai multe pariuri gratuite (free bets). Respectand termenii si conditiile ofertei si indeplinind cerintele de rulaj vei putea transforma bonusul fara depunere in bani reali, pe care ulterior ii poti retrage in contul tau bancar sau ii poti folosi in continuare pentru plasarea pariurilor.

Bonus procent din suma depusa

Cel mai des intalnit tip de bonus la pariuri sportive, pe care aproape toate agentiile online licentiate il ofera clientilor noi este bonusul de tip procent din suma depusa.

O asemenea oferta este in general disponibila la prima incarcare cu bani a contului, insa exista si operatori care te vor recompensa chiar si la primele 3 sau 5 depuneri efectuate.

Vei primi o anumita suma de bani bonus care este corelata cu depunerea efectuata. Cel mai popular procent bonus este cel de 100%, adica dublarea depunerii realizate, insa poti intalni bonusuri cuprinse intre 50% si 200%. Cu cat vei depune mai multi bani in cont, cu atat si suma bonus primita va fi mai mare, insa tine cont ca toate aceste oferte promotionale se limiteaza la o anumita suma de bani maxima ce este oferita drept bonus.

Bonus pariuri gratuite

Pariurile gratuite, cunoscute si sub denumirea de “Free Bets” reprezinta un alt tip de bonus foarte apreciat de catre pasionatii de pariuri sportive.

Aceasta oferta se rezuma la faptul ca vei primi unul sau mai multe pariuri gratuite drept bonus, de o anumita valoare, pe care le vei putea utiliza pentru plasarea unor bilete. Utilizand aceste pariuri gratuite nu vei consuma din fondurile proprii, ci biletele vor fi practic plasate cu banii agentiei de pariuri.

Trebuie sa citesti termenii si conditiile ofertelor bonus cu pariuri gratuite, deoarece in unele cazuri, aceste “free bets” pot fi utilizate doar pe anumite tipuri de bilete (existand cerinte de cote minime pentru fiecare pronostic, de numar minim de pronosticuri pe bilet si altele).

In urma biletelor plasate cu pariuri gratuite vei pastra in cont doar profitul generat de acestea (castig – miza), insa exista si situatii in care vei pastra intregul castig, asta in cazul ofertelor de tipul “Full Bet”.

Bonus pariuri fara risc

Un alt tip de bonus pariuri pe care il poti intalni la casele de pariuri licentiate online este pariul fara risc. De obicei, o astfel de oferta este pusa la dispozitia clientilor noi la plasarea primului pariu pe platforma. Astfel, primul pariu jucat pe respectivul site este 100% fara risc. Asta inseamna ca, daca pariul este pierzator, atunci tu vei primi miza 100% inapoi, fie sub forma de bani reali, fie sub forma de bani bonus sau de pariu gratuit.

Aceasta oferta promotionala iti permite asadar sa joci un prim bilet mai riscant decat in mod obisnuit, fiindca oricum esti acoperit in cazul in care acesta nu va fi castigator.

Pe langa tipurile de bonusuri amintite mai sus, care sunt cele mai populare, poti intalni si alte oferte de bun venit, precum cashback, cote marite si altele.

Bineinteles ca acestea sunt doar bonusuri de bun venit, insa cele mai bune case de pariuri de pe internet ofera si o multime de promotii si pentru clientii existenti, care pot include bonusuri de fidelitate, bonusuri fara depunere, bonus de ziua de nastere, bonus pentru biletele multiple, miza inapoi la 0-0 etc.

Odata ce vei incepe sa pariezi online vei descoperi asadar o multime de oferte bonus extrem de interesante si avantajoase totodata.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.