Nu juca la Blackjack fără această strategie

Publicat in Oferte & Promotii 30 Aprilie 2022 Actualizat: 30 Aprilie 2022 436 ori
Google+ WhatsApp
Nu juca la Blackjack fără această strategie
Nu juca la Blackjack fără această strategie

Chiar dacă jocurile la cazino pot să fie distractive, jucătorii nu vor niciodată să aibă mai multe pierderi la rând. Indiferent că ești un jucător profesionist sau doar un amator, o mână câștigătoare este cea mai bună distracție pe care o poți primi. Cum probabil ți-ai dat și tu seama deja, la Blackjack este nevoie să ai o cunoștință foarte bună cu privire la strategia și pariurile pe care să le folosești înainte de a putea să faci profit. La cazinourile online poți beneficia de un bonus fără depunerefolosind codurile promoționale.

Deși există destul de multe strategii pe care unii jucători le consideră a fi foarte bune, nu toate sunt recomandate de către jucătorii profesioniști de Blackjack. Dacă este să comparăm Blackjack-ul cu celelalte jocuri mult mai simple de la cazino, acesta îți oferă un avantaj considerabil la fiecare pariu pe care îl plasezi. Faptul de a avea un avantaj împotriva jocului este ceva ce necesită atât timp, cât și experiență pe care le vei acumula în timp. Singurul caz în care nu vei avea nevoie de măcar o strategie simplă de pariere la Blackjack este atunci când nimerești 21 de puncte din primele două cărți.

Strategia pentru începători

Fiind un începător la acest joc este esențial să cunoști când este momentul pentru a nu mai lua cărți, pentru a mai primi, pentru a dubla sau pentru a împărți cărțile în două mâini. Este important să cunoști și ce trebuie să faci când ai o mâna mai mică, una mai mare sau perechi. Există pe internet și unele tabele care îți vor prezenta mai exact ce ar trebui să faci în funcție de cărțile pe care le ai în mână până în momentul respectiv.

Faptul de a te folosi de strategia de bază și de astfel de tabele este singura și cea mai bună metodă pe care o poți folosi pentru a avea un avantaj la Blackjack. Acest joc se bazează pe calcule matematice de liceu, iar odată ce le-ai înțeles suficient de bine îți va fi destul de simplu să aplici aceste concepte. Dacă înveți suficient de bine încât să aplici strategia de bază și combinațiile pe care le vei regăsi în tabele vei putea să reduci avantajul cazinoului la acest joc până la doar 0.5%.

Spre exemplu, dacă dealerul are în mână între 2 și 6 puncte, iar tu ai între 12 și 16 puncte atunci nu mai lua cărți. Dacă tu ai în mână între 12 și 16 puncte, iar dealerul are 7 și un as atunci mai poți lua o carte. În momentul când ai ași sau optari poți să împărți mâna în două mâini separate. În cazul în care dealerul are între 2 și 10 puncte, iar tu ai 11 poți dubla. Când ai combinații de 6 și ași vei putea fie să mai primești cărți, fie să dublezi.

Strategia aceasta de bază nu implică experiență aproape deloc din partea jucătorului. În cazul în care și tu ești un începător ai putea crede că această strategie nu va funcționa, însă trebuie doar să o încerci și să te convingi singur. Chiar dacă s-ar putea să nu câștigi în primele runde când vei folosi această strategie nu te da bătut. Strategia de bază te va ajută să ai câștiguri pe termen lung, astfel că la început s-ar putea să ai și câteva pierderi.

Număratul cărților

Această strategie de a număra cărțile va putea să fie folosită numai în cazul în care te joci la un cazino fizic, întrucât va trebui să numeri exact cărțile rămase în pachet, lucru ce nu îl poți face la un cazino online. Ține minte faptul că cei de la cazino vor urmări jucătorii care încearcă să folosească această strategie, întrucât este printre singurele strategii care le oferă jucătorilor un avantaj considerabil. Din acest motiv te sfătuiesc ca mai întâi să verifici care sunt regulile cazinoului și să te asiguri de faptul că număratul cărților este permis. Nu este o tactică ilegală, însă cei de la cazino pot decide să nu te mai primească dacă o folosești.

Iată care sunt principiile de bază când vine vorba de număratul cărților la Blackjack. Fiecare carte primește valoarea pe care o are în joc. În funcție de valorile pe care le au cărțile date, începe numărătoarea. Cu toate informațiile pe care le ai din joc, calculează care este adevăratul șir de numere. În momentul când acest șir crește în valoare, mărește pariul.

Odată ce ai învățat această strategie vei fi nevoit să încerci să o îmbunătățești. Există două sisteme pe care jucătorii aleg să le folosească de obicei: sisteme cu progresie pozitivă și cele cu progresie negativă.

Cu ajutorul progresiei pozitive vei putea ca în momentul când ai câștigat să dublezi următorul pariu, iar în momentul când ai pierdut să îl înjumătățești. Chiar dacă poate sună simplu, este destul de greu să îți dai seama când urmează să câștigi sau să pierzi. Totuși, această strategie te va ajuta să păstrezi cât mai mulți bani asupra ta și să pierzi cât de puțini posibil. Deși nu vei reuși să câștigi sume prea mari de bani, ideea este că vei reuși să câștigi în mod constant și pe termen lung, în timp ce nu vei nici pierde sume mari de bani.

La fel ca la alte jocuri de la cazino, la Blackjack este important să fii capabil să gândești pe termen lung pariurile și strategiile, chiar dacă pe termen scurt s-ar putea să nu faci un profit prea mare.

Concluzie

Indiferent dacă ești un jucător începător la Blackjack sau ești un expert, te vei putea folosi de aceste strategii pentru a crește profiturile. Majoritatea dintre strategiile pe care le vei regăsi la acest joc implică și matematică, de aceea te sfătuiesc să stăpânești destul de bine matematica de liceu. În plus, aceste calcule vor trebui să fie făcute pe loc și nu vei avea prea mult timp să te gândești. Nu uita și faptul că cei de la cazino vor fi cu ochii pe jucătorii care folosesc strategii.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.