Patru motive pentru a deține o mașină de spălat cu încărcare frontală

Publicat in Oferte & Promotii 18 Aprilie 2022 326 ori
Google+ WhatsApp
Patru motive pentru a deține o mașină de spălat cu încărcare frontală
Patru motive pentru a deține o mașină de spălat cu încărcare frontală

Comoditatea, spălarea eficientă și economiile de apă și energie sunt doar câteva dintre avantajele mașinilor de spălat cu încărcare frontală Arctic.

Fără îndoială, petrecerea mai mult timp acasă a contribuit la recunoașterea importanței aparatelor electrocasnice, în special a celor care ușurează viața de zi cu zi și contribuie la menținerea curățeniei și siguranței întregii familii.

Mașinile de spălat au început să joace un rol mai important în păstrarea hainelor curate și sterilizate, astfel că mulți utilizatori și-au schimbat aparatele pentru a achiziționa dispozitive care dispun de tehnologie de ultimă generație pentru a-i ajuta să își îndeplinească sarcinile casnice. Iată patru motive pentru care ar trebui să dețineți o mașină de spălat cu încărcare frontală și cum va deveni aliatul dvs. pentru a vă păstra hainele impecabile.

Comoditate și eficiență

Tehnologia a făcut ca treburile casnice să fie din ce în ce mai ușoare, în timp ce eficiența este mai mare. Unele mașini de spălat cu încărcare frontală Arctic cu conexiune la internet permit controlul de la distanță prin intermediul smartphone-ului cu aplicația Homewhiz Bluetooth. În acest fel, puteți programa ciclurile, puteți porni sau opri aparatul de la distanță, astfel încât, atunci când ajungeți acasă, rufele să fie gata. În plus, sugerează cicluri de spălare în funcție de tipul de rufe, de nivelul de murdărie sau în funcție de preferințele dumneavoastră.

Masini de spalat rufe ieftine pe Emag, vezi gama completa

Îngrijire maximă a rufelor

Atunci când vă puneți hainele în mașina de spălat, pe lângă faptul că vă așteptați la o curățenie maximă, este esențial să aveți grijă de ele. Unii oameni fac chiar o spălare manuală sau un tratament înainte de spălare pentru a preveni deteriorarea hainelor. Mașinile de spălat cu încărcare frontală și mașinile de spălat cu uscător Arctic ușurează această sarcină și fac posibilă lăsarea deoparte a spălatului manual. În aceste dispozitive, spălarea se efectuează în aceeași direcție cu gravitația, ceea ce reduce frecarea pe țesături, evitând încurcăturile și deteriorările cauzate de frecarea dintre haine.

În plus, unele modele dispun de spălare cu abur, grație tehnologiei ExtraSteam, care îndepărtează petele și murdăria fără a deteriora hainele, prin aburul eliberat din partea de jos a tamburului, garantând o curățare mai profundă.

Consum mai mic de apă

Unele dispozitive din linia Arctic de masini de spalat și uscătoare cu încărcare frontală dispun de modurile de spălare și uscare rapidă, care spală hainele în jumătate din timp prin lansarea unor jeturi puternice de apă care îndepărtează eficient reziduurile de detergent de pe fibrele hainelor și reduc timpul de spălare. În acest fel, ciclul este efectuat în mai puțin timp, ceea ce reduce consumul de apă.

În plus, ca mașini de spălat cu încărcare frontală, tamburul nu trebuie umplut 100% cu apă, ceea ce economisește apă la fiecare spălare.

Economisiți energie și bani

Unul dintre aspectele cheie în alegerea oricărui aparat electrocasnic este consumul de energie, deoarece grija față de mediu este una dintre cele mai mari preocupări actuale. Mașinile de spălat rufe și uscătoarele cu încărcare frontală Arctic sunt dotate cu tehnologia Silent Inverter, care utilizează magneți puternici și oferă o performanță mai eficientă și mai silențioasă decât alte modele, consumând în același timp mai puțină energie decât modelele tradiționale de masini de spalat, lăsând hainele impecabile.

În plus, mașinile de spălat și uscătoarele de rufe Arctic sunt dotate cu diverse alte tehnologii, care ajută la curățarea în profunzime, chiar și cu apă rece, ceea ce ajută la reducerea consumului de energie și a costurilor facturilor de electricitate.

Mașinile de spălat cu încărcare frontală Arctic se adaptează fiecărui tip de familie și fiecărei etape din viața ta, deoarece, pe lângă faptul că dispun de toate tehnologiile menționate mai sus, au capacități și dimensiuni diferite. Evident, și prețuri diferite, astfel că, la Arctic, dacă dorești, poți găsi și mașini de spălat ieftine, dacă nu ai nevoie de toate tehnologiile de ultimă generație și îți dorești doar o mașină de spălat eficientă, durabilă și prietenoasă cu bugetul tău.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.