Astăzi vă prezentăm povestea InstaFood, cel mai nou concept de restaurant de tip fastfood din Câmpina

Publicat in Oferte & Promotii 05 Aprilie 2021 1756 ori
Google+ WhatsApp
Astăzi vă prezentăm povestea InstaFood, cel mai nou concept de restaurant de tip fastfood din Câmpina
Astăzi vă prezentăm povestea InstaFood, cel mai nou concept de restaurant de tip fastfood din Câmpina

Doi antreprenori câmpineni au ales să investească într-un restaurant, acum când HORECA este în impas. Demersul lor ne-a stârnit curiozitatea, motiv pentru care am dorit să aflăm mai multe detalii direct de la ei. În cele ce urmează, vă prezentăm un interviu cu Adrian Zamfirescu, unul dintre cei doi fondatori InstaFood.

(reporter) - Adrian, de ce ați ales să investiți într-un restaurant?

A.Z (reprezentat InstaFood) - Credem cu tărie în acest concept, știm că putem să venim cu ceva în plus față de ceea ce se întâmplă pe piața locală în momentul de față. Dorim să oferim câmpinenilor o experiență culinară desăvârșită de fiecare dată când aceștia decid să ne calce pragul restaurantului.

(reporter) - Ce provocări ați întâmpinat până acum în deschiderea restaurantului?

A.Z (reprezentat InstaFood) - Din punct de vedere logistic, lucrurile au mers foarte bine. Am încheiat parteneriate cu companii care oferă servicii premium, astfel am reușit să acoperim necesarul de materie prima și să diversificăm meniul așa cum ne-am dorit. Atunci când vrei să dai viață unui vis, niciun obstacol nu reprezintă o provocare. Am fost conștienți de la bun început că nu o să meargă totul „ca pe foaie”, dar am ajuns la final de drum cu brio, iar asta este tot ceea ce contează.

(reporter) - Cum preconizati că se va dezvolta InstaFood după deschidere?

A.Z (reprezentat InstaFood) - Pentru noi a fost un demers foarte curajos, din cauza contextului în care ne aflăm. Suntem mulțumiți și entuziasmați de ce am reușit să construim până acum pentru InstaFood. Dar, trebuie să recunoaștem, de acum chiar putem vorbi de provocări. Sunt multe de luat în calcul, avem deja câteva restaurante de tip fastfood în Câmpina, iar cererea de consum este încă mică față de ceilalți ani. Motivul pentru care am dorit să investim acum într-un restaurant este faptul că suntem convinși că putem livra produse calitative la prețuri acceptabile.

(reporter) - Când va fi deschiderea InstaFood?

A.Z (reprezentat InstaFood): Am deschis pe 2 aprilie, am rămas plăcut surprinși de interesul campinenilor față de restaurantul nostru.

(reporter) - Care este adresa InstaFood?

A.Z (reprezentat InstaFood) - Ne puteți găsi la adresa Carol I, nr.11A, în stație la Salcie - pentru cunoscătorii orașului.

(reporter) - Care produs considerați că va fi vedeta meniului InstaFood?

A.Z (reprezentat InstaFood) - Ne dorim să oferim campinenilor un loc unde pot degusta shaorma cu adevărat delicioasă, care să îmbine gusturile autentice turcești, dar și grecești.

(reporter) - Ce alte preparate culinare mai găsim în meniu?

A.Z (reprezentat InstaFood) - La InstaFood puteți găsi preparate culinare diversificate precum: fructe de mare, hamburgeri, frigărui de pui și vită, cotlete de berbecuț, mușchi și antricot de vită, crispy strips, prăjituri și multe altele.

(reporter) - Ce v-ați propus atunci când ați creat acest meniu?

A.Z (reprezentat InstaFood) - Ne-am propus să îmbinăm o selecție de preparate din bucătăria internațională cu starurile de influență turcească și grecească. Este un meniu vast din dorința de a fi pe gustul a cât mai mulți câmpineni.

(reporter) - În ultima perioada, vedem o reală creștere pentru livrarea la domiciliu. InstaFood va avea serviciu de livrare la domiciliu?

A.Z (reprezentat InstaFood) - Acest trend se datorează și contextului în care ne aflăm. Mulți consumatori și-au schimbat comportamentul și este de datoria noastră să le anticipăm dorințele. Dorim ca după deschidere să investim și într-un serviciu de livrare premium la domiciliu. De asemenea, dorim să anunțăm un nou serviciu disponibil la InstaFood. O parte din produsele din meniu, cum ar fi deliciosul mușchi de vită, le puteți achiziționa nepreparate, și le puteți găti chiar în propria bucătărie.

(reporter) - Mulțumim pentru timpul acordat. Mult succes în acest proiect!

A.Z (reprezentat InstaFood) - Și noi vă mulțumim. Vă invităm cu drag să încercați delicioasele preparate ale restaurantului InstaFood!

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.