INCREDIBIL. Ce se întâmplă dacă urinaţi în apa mării VIDEO

Publicat in National 20 August 2014 Actualizat: 20 August 2014 640 ori
Google+ WhatsApp
INCREDIBIL. Ce se întâmplă dacă urinaţi în apa mării VIDEO
INCREDIBIL. Ce se întâmplă dacă urinaţi în apa mării VIDEO

Recent, cercetătorii au avertizat că nu este bine să înotăm într-o piscină în care alţi turişti urinează, pentru că apa aceea ne poate îmbolnăvi, dar acest lucru nu este valabil şi pentru mări sau oceane.

 
 

Cercetătorii de la American Chemical Society au răspuns la întrebarea: ce se întâmplă dacă urinăm în apa mării, scrie descopera.ro. Riscăm să ne îmbolnăvim? Facem rău mediului?

 

Răspunsul lor este clar: nu se întâmplă nimic rău şi iată şi explicaţia.

 

Urina umană conţine 95% apă, iar conţinutul de sodiu şi clor este prea mic pentru a afecta mediul acvatic.

 

De fapt, dacă fiecare om de pe planetă ar urina în Oceanul Atlantic, concentraţia de uree din apă ar fi de doar 60 de părţi la un trilion.

 

În doar câteva minute, urina ajunsă în apa mării este diluată în aşa măsură că devine practic inexistentă, declară biochimistul Stuart Jones.

 

Vestea este bună, având în vedere că, potrivit unui sondaj recent, 62% dintre persoanele chestionate au recunoscut că urinează în apa mării.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.