Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, nuntă în secret

Publicat in National 13 August 2014 2409 ori
Google+ WhatsApp
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, nuntă în secret
Bianca Drăguşanu şi Victor Slav, nuntă în secret

Bianca Drăguşanu a trecut cu brio testul la care a fost supusă de Victor Slav, după divorţul lor. Deşi, oficial, era o femeie liberă, ea nu a mai vrut sub nici o formă să audă de Adrian Cristea, iar acest lucru l-a înmuiat pe fostul său soţ. Fosta asistentă TV se bucură din nou de dragostea lui Slav şi se pregăteşte să-şi reînnoiască jurămintele în faţa altarului.


Bianca Drăguşanu şi Victor Slav s-au cunoscut cu ocazia unei filmări, s-au plăcut şi în scurt timp au devenit un cuplu. La doar câteva luni de relaţie, au decis să facă pasul cel mare şi să devină soţ şi soţie. La fel de repede însă, după doar trei luni de mariaj, au ajuns şi la divorţ, asta după ce roşcata i-a pus coarne şi a fugit la Paris cu fostul iubit, fotbalistul Adrian Cristea. Odată ce l-a pierdut, Bianca a suferit şi şi-a propus, încă de atunci, să-l readucă pe Victor în viaţa ei. Şi cum întotdeauna a ştiut ce a vrut, iată că şi de această dată i-a ieşit pasenţa. Gestul care l-a înmuiat pe Slav şi a acceptat-o din nou pe fosta sa soţie a fost faptul că, deşi aceasta devenise liberă de “contract” şi putea să umble cu cine ar fi dorit, abia atunci a început să se poarte, ironia sorţii, ca o femeie măritată.
Poartă iar verigheta şi inelul de la Slav
Mai precis, Bianca a renunţat total la Adrian Cristea, de care nu a mai vrut să audă, în ciuda eforturilor “Prinţului” de a o avea din nou la aşternut. Fosta asistentă TV i-a respins totodată şi pe ceilalţi curtezani. O perioadă, cei doi foşti soţi au fost doar buni prieteni. Victor i-a fost alături când ea a suferit un accident casnic, la picior, şi a ajuns la operaţie. De ceva timp însă, între ei s-a reaprins flacăra iubirii, tocmai pe litoralul românesc. În plus, o persoană apropiată celor doi ne-a făcut o dezvăluire neaşteptată: “Bianca şi Victor vor să se recăsătorească fără tamtam, doar în prezenţa a doi martori. Se iubesc foarte mult. Victor mai are momente în care se poartă ca un cocoş, tocmai pentru a arăta că încă nu a uitat ce s-a întâmplat în trecut”. Până când îşi vor oficializa relaţia, Bianca a început să poarte iar verigheta şi inelul de logodnă primite de la Slav.

Nicoleta Luciu: «Le doresc să facă repede copii!»
La aflarea veştii, Nicoleta Luciu, prietena de suflet a Biancăi, a dorit să le facă o urare: “Le doresc încă o dată «Casă de piatră!» şi sper că de această dată, dacă vor decide să se recăsătorească, să fie cu noroc. Eu mă bucur pentru ei, voi merge la nuntă. Trebuie să investesc în ţinute din nou, dar nu-i problemă. Le mai doresc să facă repede copii, că trece timpul. Sper să aibă gemeni, că scapă mai repede şi dacă ar fi fată şi băiat, ar fi şi mai bine, deoarece ar fi amândoi mulţumiţi. De data aceasta vor trebui să facă doar căsătoria la Primărie, că la biserică sunt cununaţi deja”.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.