Mihai Găinuşă RUPE TĂCEREA şi vorbeşte despre ce s-a întâmplat la Cronica Cârcotaşilor. Declaratii ULUITOARE despre Serban Huidu

Publicat in National 05 August 2014 1535 ori
Google+ WhatsApp
Mihai Găinuşă RUPE TĂCEREA şi vorbeşte despre ce s-a întâmplat la Cronica Cârcotaşilor. Declaratii ULUITOARE despre Serban Huidu
Mihai Găinuşă RUPE TĂCEREA şi vorbeşte despre ce s-a întâmplat la Cronica Cârcotaşilor. Declaratii ULUITOARE despre Serban Huidu

Mihai Găinuşă şi Codruţ Kegheş au plecat din echipa emisiunii „Cronica Cârcotaşilor“. Anunţul a iscat o mulţime de reacţii şi speculaţii în presă, pe reţelele sociale, printre colegi şi telespectatori. Acum, cei doi vorbesc despre motivele plecării, despre relaţiile cu foştii colegi şi despre cum văd ei divertismentul în televiziune.

 
 
 

La câteva zile după anunţ, Mihai şi Codruţ au dat un interviu din studiourile Prima TV, unde pun la cale o nouă emisiune de satiră. Întrebat cum se simte după această despărţire, Mihai Găinuşă a mărturisit că pe de-o parte e trist, pentru că a părăsit o muncă de 14 ani, pe de altă parte este bucuros că vor face un lucru bun, la care s-au gândit şi pe care l-au analizat mult.

 

"Având în vedere faptul că am plecat pe un drum împreună, toate lu­crurile pe care le-am discutat vor fi sigur numai lucruri creative, venite din suflet, fără oprelişti. Scopul meu este să ajung în acea stare creativă bună", a declarat pentru VIVA şi Codruţ.

 

Găinuşă a mărturisit de asemenea că atmosfera de la Cronica Cârcotaşilor era uşor apăsătoare în ultimul timp. "Chiar dacă suntem sau eram consideraţi nişte cooptaţi, după cum ni s-a spus, eu zic că făceam parte din produsul acela. Noi ne considerăm parte sau părinţi ai acelui produs. Alţii nu ne considerau aşa şi, practic, lucram pentru produsul altora. Dar acum nu mai vreau să discut asta, vom lucra pen­tru noi şi pentru telespectatori", a spus Mihai.

 

"Atunci când am ple­cat, am plecat de unul singur. N-am vrut să fac o tabără sau un război. Când am plecat doar am anunţat că plec. După care, prietenii şi colegii mei, Codruţ şi Mistreţu', au venit şi mi-au propus să facem o nouă emisiune. Ei nu sunt cooptaţi, noi cooperăm", a completat Gănuşă.

 

La începutul lunii iulie, Mihai Găinuşă a anunţat că pleacă de la emisiunea Cronica Cârcotaşilor, după 14 ani. Găinuşă a lăsat de înţeles că pleacă din cauza lui Şerban Huidu, producătorul şi cel care deţine brandul Cronica Cârcotaşilor.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.