Terase din 2 Mai şi Vama Veche, ÎNCHISE de inspectorii ANPC pentru că aveau PRODUSE EXPIRATE

Publicat in National 05 August 2014 851 ori
Google+ WhatsApp
Terase din 2 Mai şi Vama Veche, ÎNCHISE de inspectorii ANPC pentru că aveau PRODUSE EXPIRATE
Terase din 2 Mai şi Vama Veche, ÎNCHISE de inspectorii ANPC pentru că aveau PRODUSE EXPIRATE

Bucătăriile a trei terase din localităţile Vama Veche şi 2 Mai de pe litoral au fost închise, luni, după ce o echipă de control coordonată de preşedintele Autorităţii Naţionale pentru Protecţia Consumatorilor, Marius Dunca, a depistat că se comercializau produse alimentare expirate şi neetichetate, în condiţii precare de igienă.

 

 


Din aceleaşi motive, inspectorii de la Protecţia Consumatorilor au închis şi o patiserie care funcţiona într-o zonă centrală a municipiului Constanţa, potrivit Agerpres.

 

Pe lângă închiderea temporară a respectivelor unităţi de alimentaţie publică, până la remedierea deficienţelor constatate, administratorii firmelor au fost sancţionaţi contravenţional cu amenzi de până la 50.000 de lei fiecare.

 

În urmă cu două zile, echipe de control din cadrul structurii teritoriale "Comandament Litoral 2014" a ANPC au verificat agenţi economici ce desfăşoară servicii de alimentaţie publică în staţiunea Eforie Sud, două terase fiind închise temporar, iar administratorii amendaţi.

 

La societăţile menţionate au fost găsite mai multe kilograme de peşte cu termenul de valabilitate expirat sau decongelat şi recongelat în mod repetat, pastă de roşii şi muştar cu urme de mucegai din cauza condiţiilor de depozitare necorespunzătoare, ouă şi brânză expirate, precum şi cârnaţi de casă cu modificări organoleptice legate de aspect, aceştia având suprafaţa mâzguită.Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.