Oana Zăvoranu CONTINUĂ şirul dezvăluirilor şocante! "Facea sex pe camp, in masina, in timp ce vorbea cu mine la telefon". "Nu exista zi în care Pepe să nu aibă una sau două femei plătite!

Publicat in National 03 August 2014 Actualizat: 03 August 2014 1833 ori
Google+ WhatsApp
Oana Zăvoranu CONTINUĂ şirul dezvăluirilor şocante! "Facea sex pe camp, in masina, in timp ce vorbea cu mine la telefon".  "Nu exista zi în care Pepe să nu aibă una sau două femei plătite!
Oana Zăvoranu CONTINUĂ şirul dezvăluirilor şocante! "Facea sex pe camp, in masina, in timp ce vorbea cu mine la telefon". "Nu exista zi în care Pepe să nu aibă una sau două femei plătite!

 

Oana Zăvoranu continuă să lupte cu Pepe. Bruneta a pornit o anchetă pe cont propriu pentru a dovedi că fostul soţ a bătut-o şi a înşelat-o. Acum, Zăvoranca scoate din mânecă dovezi zdrobitoare împotriva lui Ionuţ Pascu.

 

 

Oana Zăvoranu a încins platoul "Un show păcătos" cu dezvăluiri incendiare despre Pepe, sera trecută. Atunci a început şirul dezvăluirilor "bombă". Bruneta pare decisă să facă publice şi alte dovezi inconstestabile din timpul căsniciei cu artistul şi nu numai.

 

"Nu exista zi în timpul căsniciei cu mine în care să nu aibă una sau două femei plătite.Mi-am dat seama că acest individ nu va fi capabil niciodată în viaţa lui să mă respecte. De data aceasta, el a făcut greşeala de a împărţi la 24 de bodyguarzi poza mea.

 

El spune că este sfânt şi nu ştie de ce sărăcuţul are parte numai de nenorociri. Nu sunt nici frustată nici invidioasă pe fericirea lui pentru că nu există. E un mitoman fără limite. În timpul căsniciei noastre, cât eu eram la o emisiune, el a pus pe cineva să stea de şase, în timp ce a adus mai multe fete în domiciliul nostru conjugal, în patul nostru. O să aflaţi şi de ce mi-am înşelat eu soţul. Nu mai stătea aşa bine la unele capitole", a declarat, astăzi, Oana Zăvoranu la "Acces Direct".

 

 

NOI ÎNREGISTRĂRIBruneta a adus noi înregistrări în care Alberto, un prieten comun, face dezvăluiri despre orgiile la care ar fi participat şi Pepe.

 

"A: De câte ori te-ai întâlnit cu Pepe de când era cu Oana?

 

P: De multe ori! Pepe când o... o făcea fără prezervativ! Eu am şi discuţia de pe Facebook cu el când spunea să ne vedem la 03:00 noaptea.

 

A: Ştii foarte bine show-uri, cu câte femei a fost. Ştii foarte bine câte ... i-am dat eu. Ştii că i-am dat şi virgine şi pe aia tatuată. A sunat Oana când eram cu el la... A mers pe câmp să vorbească cu ea să nu se audă gălăgie. Tu ştii foarte bine toate aventurile noastre pe care le-am avut şi el se fereşte", sunt doar câteva dintre replicile schimbate între o presupusă prostituată şi prietenul lui Pepe, Alberto.

 

"Nu am sentimentul de gelozie în mine, pur şi simplu nu îl am. Eu îl credeam tot timpul. El mă suna foarte des şi îmi dădea raportul ca eu să nu am timp să mă gândesc ce-o face el acum. Mă suna din jumătate în jumătate de oră", a declarat Oana Zăvoranu, astăzi, la "Acces Direct".

 

ZAVORANCA SUSŢINE CĂ PEPE ERA OBSEDAT DE CONTROL

 

Oana Zăvoranu susţine că artistul a fost obsedat de control în timpul căsniciei lor. În spatele dorinţei de a deţine puterea nu se afla iubirea fără margini, ci dorinţa lui Pepe de a-şi găsi alibiuri. "El a avut întotdeauna o problemă cu gelozia. Am avut tot timpul detectivi după mine. Pepe mă suna din 20 în 20 de minute să mă controleze. Voia să se asigure că eram acolo unde pretindeam că sunt. Dacă eram la coafor, spunea că vrea să audă uscătorul de păr. Dacă eram la o prietenă o cerea la telefon să îl salute. Dacă eram în maşină mă punea să apăs acceleraţia. La un moment dat am făcut cunoştinţă cu aceşti oameni care mă urmăreau. Primea şi rapoarte scrise cu ceea ce făcea "subiectul", "subiectul" fiind eu", a declarat Oana Zăvoranu

 

Pepe s-a căsătorit religios cu Raluca acum aproape două săptămâni, organizând, în seara aceleiaşi zile, o petrecere de nuntă la care au participat foarte multe vedete, printre care Anda Adam, Ştefan Stan, Oana Roman sau What's Up. Ionuţ Pascu şi Raluca Păstramă au împreună o fetiţă.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.