Dani Oţil AŞTEAPTĂ UN COPIL

Publicat in National 03 August 2014 911 ori
Google+ WhatsApp
Dani Oţil AŞTEAPTĂ UN COPIL
Dani Oţil AŞTEAPTĂ UN COPIL

Dani Oţil, coprezentatorul emisiunii matinale "'Neatza cu Răzvan şi Dani", îşi doreşte să devină tată. La aproape 34 de ani, iubitul Mihaelei Rădulescu pare pregătit să îşi asume statutul de tată.


 

Dezvăluirea a făcut-o chiar el, pe blogul personal, iar motivul prezentat este unul câte se poate de interesant.

 

Cu ironie fină, Dani scrie, într-o postare cu titlul: "Abia aştept să ÎMI FAC un copil..", cum îşi va exercita el rolul de părinte, în realitate un manifest împotriva părinţilor care aleg să-şi crească micuţii pe aleile mall-urilor, departe de viaţa adevărată.

 

Astfel, indiferent că va avea băiat sau fată, Oţil îşi va învăţa copilul să preţuiască natura, valorile autentice, îi va arăta că tot ce contează este să trăieşti frumos.

 

"Vreau să treacă repede perioada cu scutecele. Vreau să fie lucid. Să înţeleagă lucruri. Să prindă repede. Să interacţioneze. Pentru că visul meu e să îl duc la MALL. Vreau să îl duc la mall în FIECARE weekend şi în FIECARE vacanţă. Vreau să termine semestrul la şcoală cu brio…şi după lunile lungi de învăţat…vreau să îl recompensez cu încă o zi la mall. În septembrie, vreau că la compunerea “ce am făcut vara asta” să scrie tot ce a făcut la mall.

 

Vreau să înţeleagă repede că adulţii muncesc 5 sau 6 zile pe săptămâna, în clădiri cu aer condiţionat, pe holuri fără geamuri şi în încăperi cu gresie pe jos…numai că să strângă bani, pentru că în weekend…să meargă la mall…unde e cam tot aşa.

 

Asta va fi universul lui până la 20 de ani. Vreau să ştie că animalele din ţara noastră sunt toate cele care apar şi la expoziţia din mall- inclusiv dinozaurii şi pinguinii. Dacă scapă în vreun weekend din mall…sunt un om pierdut.

 

NU vreau să vadă oameni desculţi nici pe iarbă nici pe nisip. Nu vreau să vadă că fetele pot purta şi altceva decât ghete cu un toc care conţine în el un toc care te face mai înalta cu 8 cm.

 

La 20 de ani îl trimit în prima excursie…cu cortul. Vreau să fie în ceaţă totală când alţii pun carne pe foc…şi să nu înţeleagă de ce nimeni nu îl întreabă dacă vrea meniu XL. Nişte primitivi…

 

Vreau să ajungă într-o zonă fără semnal, 3G/4G…abia la 25 de ani. Să văd cum se descurcă în jurul unui foc, sau într-un foişor, la munte. Ce va face cu mâinile, cu gura, cum va da check-în, like? sunt convins că grupul va articula greu şi nu vor şti cum să umple timpul. Exact ca oamenii peşterilor. V-am spus de la început … primitivi…

 

Dă-o dracu natură! Păi bate natura mall-ul? Dacă îl învăţ de mic să reţină unde am parcat în subterană, orientarea în Retezat va fi facilă. Dacă găseşte un pisoar curat între Cinemaplex şi Foodcourt…va găsi apă şi în deşert.

 

Copilul asta va fi creaţia mea. Îl voi antrena şi îl voi regla aşa cum vreau eu. O să ziceţi că va fi un CIUDAT. Poate. Dar va părea atât de normal…între atâţia alţi ciudaţi la care şi voi lucraţi deja…weekend de weekend…", scrie Dani Oţil. 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.