Antonia, filmată în pat cu amantul! Vincenzo a montat camere video după ce a aflat că Antonia se vede cu Velea la ei acasă

Publicat in National 12 Iunie 2014 3058 ori
Google+ WhatsApp
Antonia, filmată în pat cu amantul! Vincenzo a montat camere video după ce a aflat că Antonia se vede cu Velea la ei acasă
Antonia, filmată în pat cu amantul! Vincenzo a montat camere video după ce a aflat că Antonia se vede cu Velea la ei acasă

Vincenzo Castellano (26 de ani) a obţinut ieri o primă victorie în procesul pe care-l are cu soţia sa, Antonia (25 de ani), după ce magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 i-au aprobat cererea de a muta dosarul de stabilire a domiciliului fetiţei lor, pe perioada divorţului, în instanţele din Italia. Acesta este însă cât se poate de sigur că va rămâne cu fetiţa sa, bazându-se pe nişte probe irefutabile, mai precis fotografii şi filmări cu soţia sa şi cu Alex Velea, chiar din apartamentul în care a stat cu artista, surprinse de camerele de luat vederi dintr-un complex rezidenţial din Bucureşti.

 
 

Antonia şi Vincenzo Castellano s-au iubit intens mai bine de trei ani, apoi s-au căsătorit şi au devenit părinţii unei fetiţe superbe, Maya, în vârstă de 3 ani, pe care acum şi-o dispută în instanţă, după ce, la sfârşitul lui 2013, au început procesul de divorţ. Povestea de dragoste dintre cei doi soţi s-a terminat brusc, odată ce în viaţa artistei a apărut un alt bărbat, Alex Velea. Vincenzo a aflat de amantlâcul nevestei încă de la primele escapade ale acesteia. Asta întrucât, deloc prudentă şi foarte naivă, Antonia şi-a dus amorezul chiar în apartamentul conjugal, dintr-un complex rezidenţial bucureştean, în care ea şi soţul său locuiau cu chirie! Noua iubire se consuma, bineînţeles, când soţul încornorat era plecat în Italia.

 

Potrivit unei mărturisiri făcute de o persoană apropiată cuplului, de gol a dat-o chiar portarul imobilului, cel care i-a raportat lui Vincenzo că în lipsa sa, în casa lui mai intră şi un alt mascul. “De dragul Antoniei, Vincenzo a fost de acord ca aceasta să stea în România, pentru a-şi continua cariera, iar el făcea naveta Bucureşti - Napoli pentru a-i fi alături, în timp ce fetiţa lor, Maya, a rămas în Italia, în grija bunicilor paterni. În timp ce Vincenzo era plecat, Antonia îl înşela în casa a cărei chirie o plătea chiar el. Vincenzo are filmări şi fotografii cu Antonia şi cu Alex Velea, atât de pe camerele de luat vederi de la intrarea în complexul rezidenţial, cât şi de pe cele din casă”, a povestit pentru Libertatea un apropiat al cuplului pe cale de destrămare. Povestea de dragoste dintre Antonia şi cântăreţul Alex Velea, din cauza căreia artista riscă acum să-şi piardă copila, continuă însă cu alte dezvăluiri.

 

 
 

I-a recunoscut socrului infidelitatea

 

Încercând să salveze căsnicia fiului său, Ciro, tatăl lui Vincenzo, i-a făcut o vizită Antoniei, pe care a atenţionat-o că nu este în regulă cum procedează. Reacţia pe care a avut-o însă artista în faţa socrului a fost una halucinantă. În loc să se apere, nici mai mult, nici mai puţin, ea a întărit faptul că-şi înşală soţul. “Nu mai vreau să fiu cu Vincenzo, nu-l mai iubesc, am sentimente pentru altcineva”, i-ar fi aruncat aceasta lui Ciro Castellano. Ruptura definitivă dintre Antonia şi Vincenzo s-a produs practic în toamna anului 2012, atunci când italianul avea deja toate probele că i s-au pus coarne. Mai mult, în această perioadă, Antonia şi-a neglijat total soţul, pe care nu l-a vizitat nici atunci când a stat internat mai multe zile în spital, după ce a suferit o intervenţie chirurgicală. Antonia a intentat divorţ, la Judecătoria Sectorului 2 abia în decembrie 2013, la mai bine de un an de când avea o relaţie extraconjugală cu un bărbat care, la rându-i, era şi el căsătorit. Toate aceste greşeli pe care artista le-a făcut în timpul căsniciei îi reduc practic şansele de a-şi avea copila lângă ea şi de a-şi exercita dreptul de mamă. Momentan, Vincenzo nu a depus la dosar înregistrările compromiţătoare, dar este dispus să le folosească în cazul în care procesul va lua o altă întorsătură.

 

Ar fi putut să evite mutarea procesului în Peninsulă

 

Antonia a pierdut şansa de a-şi aduce copila în România din cauza unor greşeli făcute inconştient în trecut. Având încredere totală în partenerul său italian, Vincenzo Castellano, cântăreaţa a acceptat, imediat după ce a născut-o pe Maya în Peninsulă, ca micuţa să aibă doar cetăţenie italiană. În plus, niciodată nu s-a gândit să transcrie certificatul de naştere în România, fapt ce-i dădea copilei toate drepturile de cetăţean român. În lipsa acestui document, magistraţii de la Judecătoria Sectorului 2 au decis ieri că nu sunt competenţi să decidă ei soarta Mayei, ci autorităţile italiene. Hotărârea nu e definitivă, iar Antonia are cinci zile la dispoziţie să o atace cu apel.

Maya nu ştie limba română şi are probleme de adaptare în ţară

 

Antonia a ascuns până acum faptul că, în urmă cu un an, chiar de ziua sa de naştere, Vincenzo a venit cu fetiţa în România, pentru ca micuţa să-i fie alături mamei sale. Doar că în afara bucuriei pe care a avut- o Maya, întrucât era cu mămica ei, fetiţa a fost mai tot timpul tristă, pe perioada scurtei sale vizite în România. Motivul? Maya nu cunoştea pe nimeni, iar atunci când a fost în parc cu Antonia nu s-a putut distra cu nici un copil, întrucât nu ştie româneşte. “Antonia i-a adus o bonă cu care vorbea în italiană şi cu care a lăsat-o atunci când a avut treabă. În fiecare zi însă, Maya îi cerea mamei sale să o sune pe bunica (n.r. - mama lui Vincenzo), întrucât îi este foarte dor de ea. Fetiţei îi este dificil să se adapteze în România, aşa cum vrea Antonia... Ea trebuie să înţeleagă că, şi dacă i-ar fi dată fata, Maya se va desprinde greu de viaţa din Italia, de prietenele ei de la grădiniţă... Ce o să facă Maya în România, dacă ea nu vorbeşte limba?”, ne-a mai dezvăluit o persoană din anturajul celor doi soţi.


 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.