Socant! Tatal lui Franco A FOST OMORAT!

Publicat in National 21 Mai 2014 1665 ori
Google+ WhatsApp
Socant! Tatal lui Franco A FOST OMORAT!
Socant! Tatal lui Franco A FOST OMORAT!

Pentru că, în ultima vreme, în presă s-au vehiculat tot felul de informaţii legate de cauza morţii tatălui său, Franco s-a hotărât să facă lumină în acest caz şi a dezvăluit câteva detalii halucinante.

 

 

"Mă simt dator să-i iau apărarea omului pe care l-am iubit enorm şi care m-a făcut ceea ce sunt astăzi",a spus Franco, supărat că peste tot se spunea că tatăl său, în vârstă de 37 de ani, era proxenet şi a murit în condiţii suspecte, în Irlanda.  Mai mult decât atât, "când a ajuns aici, cei de acolo au spus că a murit de o boală infecţioasă", a adăugat, revoltat, Franco.

 

De fapt, spune tânărul, tatăl său, Gil, a fost omorât în bătaie. El se afla, într-adevăr, în Irlanda, unde se dusese ca să stea aproape de o femeie de care se îndrăgostise şi care, se pare, lucra pentru o persoană influentă şi cunoscută ca fiind periculoasă. La un moment dat, acesta i-a cerut lui Gil taxă de protecţie."Ai să-mi dai 7000 de euro. <> Şi seara au intrat peste el în casă, l-au bătut cu răngi şi ciocane şi l-au omorât. Nu s-a aruncat de la balcon", a dezvăluit Franco.

 

Acum Franco a intrat într-un alt scandal, izbucnit între rudele sale. "Familia tatălui lui este în relaţii foarte proaste cu familia mamei lui, pentru că după moartea unui om rămâne moştenirea copilului lui...", a intervenit Carmen Simionescu.

Carmen si Franco

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.