ADEVĂRATA FAŢĂ a Conchitei Wurst, CÂŞTIGĂTOAREA EUROVISION! Ca bărbat, NU A PURTAT BARBĂ | VIDEO

Publicat in National 11 Mai 2014 2102 ori
Google+ WhatsApp
ADEVĂRATA FAŢĂ a Conchitei Wurst, CÂŞTIGĂTOAREA EUROVISION! Ca bărbat, NU A PURTAT BARBĂ | VIDEO
ADEVĂRATA FAŢĂ a Conchitei Wurst, CÂŞTIGĂTOAREA EUROVISION! Ca bărbat, NU A PURTAT BARBĂ | VIDEO

EUROVISION 2014. Conchita Wurst, favorita publicului de la Copenhaga, dar şi a celui din toată Europa, şi-a primit sâmbătă seară trofeul în lacrimi, pe scena EUROVISION 2014.

 

 

 


EUROVISION 2014. Exotica Conchita Wurst a câştigat EUROVISION 2014 cu piesa "Rise like a Phoenix", publicul fiind în delir la fiecare apariţie a ei pe scenă. Pe numele real Thomas "Tom" Neuwirth, Conchita Wurst este un transsexual austriac, în vârstă de 26 de ani, care s-a remarcat nu numai prin costumarea în femeie şi machiajul perfect, ci mai ales prin îmbinarea accesoriilor feminine cu o... barbă.

 

Look-ul excentric, atent realizat, i-a adus o popularitate ieşită din comun şi simpatia publicului. Dincolo de aspectul fizic ciudat însă, Conchita a dovedit calităţi vocale de necontestat, iar piesa ei "Rise like a Phoenix" a ridicat sala în picioare.

 

 
 

Interesant este însă faptul că înainte să se "deghizeze" în femeie şi să se prezinte sub numele actual, transsexualul austriac părea un băiat obişnuit şi... nu avea barbă! Pe vremea când încă se prezenta sub numele de Tom Neuwirth, Conchita a participat la mai multe concursuri de talente, impresionând cu vocea sa. Transformarea i-a adus însă succesul enorm de care se bucură acum.

 

Conchita Wurst, pe vremea când se prezenta cu identitatea reală, Tom Neuwirth:

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.