ŞOC! Dansatoarea Jasmine, bătută şi violată. Imagini înspăimântătoare

Publicat in National 10 Mai 2014 2818 ori
Google+ WhatsApp
ŞOC! Dansatoarea Jasmine, bătută şi violată. Imagini înspăimântătoare
ŞOC! Dansatoarea Jasmine, bătută şi violată. Imagini înspăimântătoare

Jasmine este implicată într-o campanie pentru femeile maltratate de bărbaţi. Pictorialul ei a atras atenţia tuturor şi a născut controverse.

 

 

 

"Este o campanie la care eu ţin foarte mult, un manifest dedicat femeilor maltratate. Mă bucur că fotografiile au avut un asemenea impact şi au atras atenţia. Nu este o poveste personală, ci este a unei prietene şi m-a inspirat. Ea a venit la mine şi mi-a spus că este bătută de soţ şi se vedea pe faţa ei. Unii bărbaţi consideră că femeile sunt de nivelul lor, nu poţi compara forţa unui bărbat cu a unei femei. Aşa că eu am ajutat-o pe această prietenă să plece în Italia şi a scăpat de soţul ei care o maltrata. Important este că nu există vârstă pentru a începe o viaţă nouă", a spus Jasmine, astăzi, la Răi Da' Buni.
 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.