98% din oameni nu pot urmarii acest clip mai mult de 15 secunde. Tu poti?

Publicat in National 08 Mai 2014 2070 ori
Google+ WhatsApp
98% din oameni nu pot urmarii acest clip mai mult de 15 secunde. Tu poti?
98% din oameni nu pot urmarii acest clip mai mult de 15 secunde. Tu poti?

Vectorul este tantarul venit din bazinul mediteranean, care poate provoca o asemenea patologie la orice fel de persoana pe care o inteapa. Vor trebui luate masuri la nivel national pentru starpirea tantarilor, pentru ca daca au aparut asemenea cazuri ele se pot inmulti si poate fi mult mai rau.

 

 

Pericolul ar putea fi mult mai mare decat putem crede. Dirofilarioza este produsa de un vierme parazit care ajunge in corpul gazdei sale sub forma unei larve de dimensiuni microscopice, in urma unei intepaturi de tantar infestat ce s-a hranit cu sangele unui animal purtator al bolii.

 

Acest parazit se poate plimba prin tot organismul victimei cu o viteza de 30 cm/zi. De obicei se localizeaza la nivelul ochiului, al inimii sau al plamanilor, provocand orbirea bolnavului sau tromboza pulmonara.

 

Scrie in sectiunea de comentarii cat ai rezistat!

 

98% din oameni nu pot urmarii acest clip mai mult de 5 secunde. Tu poti? - See more at: http://interesant.eu/98-din-oameni-nu-pot-urmarii-acest-clip-mai-mult-de-15-secunde-tu-poti/#sthash.WfR0BI8f.dpuf

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.