ANDREEA BĂLAN a IZBUCNIT în LACRIMI la TV! Mama lui KEO ŞTIA de INFIDELITATEA fiului ei! a

Publicat in National 07 Mai 2014 3144 ori
Google+ WhatsApp
 ANDREEA BĂLAN a IZBUCNIT în LACRIMI la TV!  Mama lui KEO ŞTIA de INFIDELITATEA fiului ei! a
ANDREEA BĂLAN a IZBUCNIT în LACRIMI la TV! Mama lui KEO ŞTIA de INFIDELITATEA fiului ei! a

Într-un interviu pe care l-a acordat pentru emisiunea "Acces Direct", de la Antena 1, artista a făcut mărturisiri cumplite despre infidilitatea lui Keo, cel care i-a fost iubit şi care o înşela de un an.

 

 

Andreea Bălan trece prin momente grele după despărţirea de Keo, cu care a avut o relaţie de nouă ani. Acesta o înşela de un an. Cântăreaţa a declarat că este total dezamăgită de faptul că mama lui Keo ştia de infidelitatea fiului ei, însă nu a făcut nimic ca să salveze relaţia pe care acesta o avea cu ea. Cu atât mai mare este dezamăgirea Andreei cu cât artista considera că avea o legătură foarte apropiată cu mama fostului ei iubit.

 

"Singura şi prima noastră vacanţă după 7 ani de relaţie a fost în America. Am vrut să-l iau pe Keo şi altădată cu mine în vacanţă, dar el îşi dorea să rămână aici ca să-şi vadă de relaţia cu fata aia", a povestit Andreea Bălan.

 

"A dus-o la Geneva, la părinţii lui. Ei erau aici, eu eram aici şi el a dus-o la Geneva. Mi-a spus că se duce acolo la prieteni ca să intre în starea de tătic. Şi eu l-am crezut. Am crezut orbeşte tot ce mi-a spus. L-am crezut pentru că l-am iubit foarte mult... El şi-a dorit foarte mult ca vila noastră să fie duplex, deşi eu am avut dubii şi nu înţelegeam de ce", a adăugat cântăreaţa.

 

"Nu mă aşteptam să facă aşa ceva. Să o plimbe cu maşina mea, să o aducă în casa mea. Detaliile sunt cele mai dureroase. Am văzut toate mesajele, toate convorbirile (n.r. cu amanta) şi mie îmi spunea că vrea un copil o zi da, alta nu. E dureros să trăiesc cu aşa ceva", a mai spus artista

 

"La TV şi pe scenă îmi joc foarte bine rolurile. Mereu mi-au dorit un cămin, stabilitatea şi căldura unui cămin. Mama mea este şi ea şocată. Durerea mea este că mama lui a ştiut de această relaţie. M-a dezamăgit foarte tare, am ţinut mult la ea. Trebuia să îi spună. Am crezut că mă iubeşte. Nu mă aşteptam. N-o să mai colaborăm, o să lucrez cu alţi artişti. Momentan noi nu vorbim. Nu mă aşteptam să se întâmple lucrurile acestea. Acum trebuie să o iau de la capăt. Cine ştie când voi avea un copil. Pot trece 2-3 până voi avea o relaţie. Mi-am pierdut încrederea în oameni acum", a încheiat Andreea Bălan.

 

"Acum o lună nu ştiam că există o a treia persoană. Îmi doream un copil de opt luni, iar de căsătorie mi-am dorit-o întotdeauna. Întotdeauna mi-am dorit o familie. Deşi aparent pare că îmi doresc doar o carieră, nu este deloc aşa. Mereu mi-am dorit un cămin. De şase luni am devenit foarte dornică să fac un copil. Îi tot spuneam şi nimic. Am decis să joc ultima carte şi i-am spus să luăm o pauză. Credeam că va fi bine, dar... Eu nu ştiam nimic", a povestit artista.

 

"În ultimele 3 săptămâni am investigat şi am aflat detalii dureroase, cu care va trebui să trăiesc toată viaţa. L-am întrebat şi a negat tot. L-am crezut. M-am cuplat cu el la 21 de ani şi am crezut mult în el. Credeam tot ce îmi spunea. L-am crezut când mi-a spus că e o minciună. Blonda purta hanoracul lui pe ea. Mi-am dat seama că el minte şi că ea chiar fusese acasă la el. Am investigat şi am aflat că avea o relaţie cu ea de un an. Toţi prietenii ştiau. E uşor să ai o relaţie cu mine, pentru că eu sunt tot timpul plecată. Durerea mea e că eu munceam foarte mult ca să ne facem o casă. Am vrut să fac casa familiei mele, pentru noi, iar el în timpul acesta el făcea asta cu fata aia. pănă să fie casa gata se întâlneau în casa lui, apoi la mine acasă. A dus-o şi în apartamentul părinţilor lui la Geneva. Eu ştiu că bărbaţii înşală, că nu sunt uşă de biserică, dar să ai o relaţie în paralel un an de zile...", a adăugat ea.

 

"În ultimele 3 săptămâni, prietenii mi-au spus adevărul, tot. Cred că el nu voia să se despartă de mine, îşi dorea să meargă în paralel. Eu am simţit de câteva luni că se întâmplă ceva. Se schimbase în comportament, dar nu aveam dovezi. I-am spus de bănuielile mele şi atunci îmi promitea că facem un copil", a povestit cântăreaţa.

 

"A venit acum 4-5 zile. Ştia că am aflat tot. A recunoscut că m-a înşelat, şi-a cerut scuze, mi-a cerut să-l iert şi mi-a spus să facem un copil. L-am ascultat din respect, dar atât. S-a terminat. Dacă nu-i pare rău e foarte trist. A distrus tot, puteam să avem un viitor extraordinar împreună. Eu făceam ca totul să fie foarte bine pentru noi. E trist dacă nu-şi dă seama ce a făcut şi dacă nu-i pare rău.

 

Am cunoscut-o pe fata aia şi ce ştiu ştiu de la ea. Ea ştia despre relaţia noastră. A sperat ca ea să devină ea oficiala. Eu nu o acuz pe ea. Consider că bărbatul este cel care greşeşte dacă are şi o amantă. Eu nu am ştiut că i-a compus o piesă. Omul cu piesele şi concertele mele era el", a mai spus Andreea Bălan.

 

"Eu am sperat până în ultimul moment că e o invenţie, până am aflat amănunte de la prieteni şi detalii intime de la ea. El mi-a spus că motivul principal pentru care a făcut asta a fost că eu eram foarte ocupată şi nu-l mai idolatrizam. Şi că această domnişoară îi oferea această idolatrizare. El îşi dorea să am concerte, pentru că aveam un bussines împreună", a dezvăluit blonda.

 

"Casa e făcută de mine, terenul e al lui. Doar studioul e al lui. Mi-am dorit să fie casa familiei noastre. este o casă foarte frumoasă, care ca design este opera lui, dar banii sunt la mine. Acum am împărţit totul. El mai are alte spaţii locative, probabil va sta acolo. Eu i-am cedat jumătate de casă, el mi-a cedat jumătate de teren. Nu depindem unul de celălalt. Fiecare poate vinde când are chef", a comentat artista.

 

"Am trecut prin multe până la vărsta asta. Totul este clădit pe sacrificii. Nu am fost la un majorat în liceu. Nu sunt prima sau ultima femeie care trece prin asta. Viaţa merge înainte. Acum 4 zile nu mi-a spus să ne căsătorim, doar să facem un copil...

 

Sentimente sunt încă pentru el şi vor fi, dar am fost foarte dezamăgită la toate nivelurile. Cel mai mare regret este că am stat nouă ani cu el şi nu am o familie. Bunicile sunt lângă mine. Îmi doream să le ofer un nepot, să nu se ducă pe lumea cealaltă şi să nu poată să-şi vadă nepotul. Părinţii sunt alături de mine", a încheiat Andreeea Bălan.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.