Bianca a rămas doar o amintire? Victor s-a afişat cu o misterioasă blondă, în repetate rânduri prin cluburi

Publicat in National 22 Aprilie 2014 2130 ori
Google+ WhatsApp
Bianca a rămas doar o amintire? Victor s-a afişat cu o misterioasă blondă, în repetate rânduri prin cluburi
Bianca a rămas doar o amintire? Victor s-a afişat cu o misterioasă blondă, în repetate rânduri prin cluburi

A rămas o simplă relaţie de amiciţie între Bianca şi Victor, însă toată lumea spera la o împăcare! În timp ce roşcata încă îi mai declară dragostea în public, fostul ei soţ se dezlănţuie în compania unei blonde focoase.

 

 

 

Este înaltă, suplă, blondă şi aminteşte de Bianca, pe vremea când abia intra în lumea showbiz-ului, cu titulatura de "Blonda lui Bote".  O blondă rusoaică, misterioasă, continuă să îi dea târcoale lui Victor şi să umple spaţiul gol, lăsat de Bianca.

 

Cei doi au fost observaţi, în repetate rânduri, afişându-se prin cluburile Capitalei, iar dovadă o fac şi fotografiile de la faţa locului!

 

Aflată la braţul unuia dintre cei mai doriţi burlaci ai momentului, cei doi par că se simt bine unul în compania celuilalt, iar blonda misterioasă nu a ezitat să împărtăşească acest moment cu prietenii ei. Ea a făcut publică fotografia pe contul ei de Instagram, moment în care cunoscătorii scenei mondene româneşti au început să ridice mai multe semne de întrebare. 

 

 
 

Frumoasa rusoaică nu s-a aflat singură în club. Ea a venit împreună cu o prietenă şi au interacţionat imediat cu Victor Slav şi bunul lui prieten, Bogdan Vlădău. Să fi fost această rusoaică, blonda misterioasă cu care băiatul de la meteo petrecea prin cluburi, până în zori, în timp ce Bianca plângea după el?

 

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.