Keo, destăinuiri uluitoare dupa despartire! Vezi ce a povestit artistul că făcea cu Andreea Bălan în duş!

Publicat in National 22 Aprilie 2014 2721 ori
Google+ WhatsApp
Keo, destăinuiri uluitoare dupa despartire! Vezi ce a povestit artistul că făcea cu Andreea Bălan în duş!
Keo, destăinuiri uluitoare dupa despartire! Vezi ce a povestit artistul că făcea cu Andreea Bălan în duş!

Keo a devenit, în ultimii câţiva ani, una dintre figurile nelipsite ale muzicii româneşti. Nu doar ca voce, ci şi prin compoziţiile sale cântate de artişti precum Proconsul, Alexandra Ungureanu, Andreea Bălan, etc. Acum, Keo este în centrul atenţiei nu pentru realizările sale muzicale ci pentru relaţia secretă cu Misty.

 

 Discreţia în ceea ce priveşte relaţia de cuplu a lui Keo este proverbială. De altfel, chiar dacă a stat alături de vedeta muzicii dance mai bine de opt ani, Keo a făcut o singură dată mărturisiri despre relaţia pe care o avea cu frumoasa Andreea.

 


“Andreea, şi nu spun asta pentru că e iubita mea, e o tipă foarte talentată. Şi da, mă refer la muzică (râde – n.r.)!”, spunea, insinuant, acum doi ani, Keo. Cu acea ocazie, compozitorul a făcut şi câteva mărturisiri uluitoare despre cântăreaţă şi relaţia lor intimă. „Andreea îmi cântă sub duş, în cadă, cântă tot timpul când suntem acasă”, povestea el.

 

 


Mai mult, artistul a explicat pe atunci că imaginea foarte sexy pe care o are Andreea Bălan şi controversele din jurul ei legate de naturaleţea sânilor ei sunt parte a unui joc de imagine pe care l-au pus la punct împreună. “Eu o managerizez şi pe Andreea. Ideile mele au făcut-o aşa cum e ea acum. Nu sunt gelos pe bărbaţii care o doresc, şi eu primesc propuneri indecente. Şi le refuz... înghiţind în sec (râde - n.r.). Iar despre problema silicoanelor... Dacă aş spune că nu are implanturi nu s-ar schimba nimic. Dar o voi lăsa pe ea să dezvăluie dacă are sau nu silicoane, este o problemă intimă a ei, iar eu nu îmi pot permite să o comentez”, a mai spus Keo.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.