AOLEU! Ce este ÎN URECHILE ANDREI!!!!

Publicat in National 17 Aprilie 2014 8406 ori
Google+ WhatsApp
AOLEU! Ce este ÎN URECHILE ANDREI!!!!
AOLEU! Ce este ÎN URECHILE ANDREI!!!!

E pe piaţa muzicală din România de foarte mulţi ani, însă puţini sunt cei care au remarcat un detaliu aparte la Andra. Vedeta şi-a făcut acum câţiva ani două piercing-uri în ureche, pe lângă găurile pentru cercei pe care le avea de când era micuţă.

 

Piercing-ul este considerat în general un semn de rebeliune, deşi acest lucru este discutabil. Şi asta pentru că, din punctul de vedere al unora, un cercel în plus, în... buric, spre exemplu, este asociat, de regulă, cu ... piţipoancele.

 

Acum câţiva ani, Andra şi-a făcut două piercing-uri în urechi, pe lângă "tradiţionalele" găuri pentru cercei pe care le are de când era micuţă. Detaliul a trecut neobservat de mulţi, însă, în una din apariţiile ei la "Românii au talent", a putut fi observat, în timp ce a fost fotografiată mai de aproape. Vedeta obişnuieşte să poarte doi cercei foarte mici, în ureche, pe lângă clasicele gablonţuri cu care o vedem mereu în urechi.
 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.