„Bombardierul” care a maltratat-o pe Laurette, făcut K.O. de poliție / I-au dat de l-au julit!

Publicat in National 17 Martie 2021 2887 ori
Google+ WhatsApp
„Bombardierul” care a maltratat-o pe Laurette, făcut K.O. de poliție / I-au dat de l-au julit!
„Bombardierul” care a maltratat-o pe Laurette, făcut K.O. de poliție / I-au dat de l-au julit!

„Bărbatul" care a vrut să demonstreze că este potent cu pumnii, într-o cameră de hotel, agresând-o pe mulatra Laurette Atindehou, are experiență la capitolul procese, nu doar cu o cealaltă femeie pe care a terorizat-o, ci și cu... polițiștii. Prins în ofsaid de agenții de la Poliția Capitalei, care l-au amendat, pentru o contravenție, „bombardierul" care a încercat să se dea bărbat, agresând-o pe Laurette, într-o cameră de hotel, i-a dat pe aceștia în judecată. Într-un proces în care a cerut anularea procesului-verbal de contravenţie SERIA PBY NR. 043328, individul a fost făcut K.O. de polițiștii pe care îi chemase în fața instanței, așa că a rămas cu amenda. „Anulează cererea de chemare în judecată. Cu drept de cerere de reexaminare în termen de 15 zile de la data comunicării, la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Dată în camera de consiliu şi pronunţată în şedinţă publică", au decis magistrații.

Într-un alt proces, respectivul a fost obligat să păstreze distanța față de o femeie și de copilul acesteia, semn că judecătorii au ajuns la concluzia că era extrem de agresiv: „Obligă pârâtul-agresor să păstreze o distanţă minimă de 200 m faţă de reședința victimelor, situată în București. Interzice pârâtului-agresor orice contact, inclusiv telefonic, prin corespondenţă sau în orice alt mod cu reclamanta. Respinge în rest acțiunea, ca neîntemeiată. Executoriu fără somaţie sau trecerea vreunui termen. Ordinul este obligatoriu şi pentru reclamanta-victimă. Încălcarea oricăreia dintre măsurile dispuse prin ordinul de protecţie constituie infracţiune şi se pedepseşte cu închisoarea de la o lună la un an. Prezentul ordin se comunică de îndată structurilor Poliţiei Române în a căror rază teritorială se află locuinţa victimelor şi a agresorului. Dispune punerea de îndată în executare a prezentului ordin de protecţie de către poliţie".
Marțea trecută, Laurette a fost bătută într-o cameră de hotel, de un bărbat cu care s-ar fi întâlnit pentru un eventual proiect. În urma incidentului, vedeta s-a ales cu lovituri în zona mâinilor șia susținut că a fost la un pas de moarte. Angajații hotelului au fost martori la parte din incident. „Am fost la IML, o să merg și la Spitalul Floreasca pentru că mi s-a dat să fac anumite investigații. Sunt foarte șocată de ceea ce s-a întâmplat. Am lovituri și mai multe... Am fost agresată. Pot să vă spun că omul acesta a vrut efectiv să mă omoare. Am martori pe fetele care erau în hotel, pentru că ele au fost cele care au sunat la 112. Am fost trasă într-o capcană", a spus Laurette, pentru Antena Stars.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.