Alex Bodi, totul despre bătaia pe care i-a dat-o Biancăi Drăgușanu: „Nu sunt stări demne de o femeie matură”

Publicat in National 18 Martie 2020 1682 ori
Google+ WhatsApp
Alex Bodi, totul despre bătaia pe care i-a dat-o Biancăi Drăgușanu: „Nu sunt stări demne de o femeie matură”
Alex Bodi, totul despre bătaia pe care i-a dat-o Biancăi Drăgușanu: „Nu sunt stări demne de o femeie matură”

Continuă războiul declarațiilor în cea mai mediatizată “telenovelă” din showbiz. După ce Bianca Drăgușanu ne-a mărturisit, în exclusivitate, că a fost agresată de fostul soț pentru că acesta nu ar fi acceptat pronunțarea divorțului și l-a dat în vileag cu dosarul penal emis de autoritățile din Germania, pe numele lui, pentru trafic de substanțe interzise, Alex Bodi face și el o serie de dezvăluiri cutremurătoare despre frumoasa blondină.

După ce a fost „expus” în spațiul public de către fosta soție, care ne-a povestit totul despre coșmarul prin care a trecut alături de afacerist – și care ar fi durat un an – Alex Bodi vine cu varianta lui și schimbă firul poveștii.Alex Bodi a declarat că incidentul violent dintre el și Bianca a avut loc în Viena și a susținut că, sub nicio formă, lucrurile nu stau așa cum ne-a declarat blondina, în urmă cu doar trei zile.

Fostul soț al vedetei ne-a povestit, în exclusivitate, că Bianca putea să facă orice: să meargă la poliție, să îl acționeze în instanță pentru pronunțarea divorțului și să ia orice decizie voia. Însă acest lucru nu s-a întâmplat, spune Alex Bodi, pentru că fosta prezentatoare de televiziune nu și-ar fi dorit, cu adevărat, separarea de el.

Deși recunoaște că a lovit-o pe Bianca Drăgușanu, Alex Bodi spune că vedeta exagerează și lucrurile nu au stat atât de rău precum a povestit ea.

„Incidentul violent dintre noi a avut loc în Viena, în data de 2 decembrie, poza pe care ea a postat-o pe Instagram și pe Facebook este postată pe 3 decembrie. Ea, dacă voia să divorțeze, termenul nostru de divorț era pe 3, ea putea să mă denunțe că nu m-am prezentat la divorț. Ea nu a vrut divorțul, de-aia a venit cu mine, de-aia a făcut tot scandalul.

Iar bătaia asta rea despre care spune ea… dacă era atât de tare bătută, că ea exagerează… de la o palmă, la 30 de picioare, dacă era atât de rău bătută, ea nu putea să treacă granița.

Bianca, pe 2 decembrie, era în avion și eu personal am lăsat-o la aeroportul din Viena și s-a întors singură la București. Dacă își dorea atât de mult divorțul, dacă își dorea atât de mult să se rupă de mine sau să meargă la poliție, nu a oprit-o nimeni.

Era singură, putea să ia orice decizie dorea, putea să meargă la poliție, putea să facă orice. Banii pe care i-am virat eu în contul ei, i-am virat pe data de 4 decembrie, după ce s-au potolit, să zic așa, apele. Asta e încă o minciună din partea ei, că ea se contrazice cu ceea ce spune”, a spus Alex Bodi.
Pe deasupra, fostul soț al vedetei a mărturisit că Bianca ar fi un om instabil psihic și că, prin tentativele de șantaj, aceasta l-a făcut mereu să se întoarcă la ea.

„Iar referitor la tăiatul venelor… eu pot să îmi arăt mâinile oricând, dacă trebuie, să vedem cine și-a tăiat venele. Chestiile cu șantajul și cu amenințările de sinucidere au venit, pur și simplu, de la ea. Tentativele ei de șantaj și modul în care mă făcea pe mine să mă întorc mereu și mereu la ea țineau de chestia asta, că vrea să se omoare.

Lucrurile astea o să le demonstrez lumii, ca să vadă lumea ce minciuni spune și de ce chestii se poate folosi o femeie care cred că e instabilă psihic la momentul ăsta, având în vedere trecutul ei, medicamentele pe care le consumă, întâmplările din viața ei. Nu sunt stări demne de o femeie matură, de 38 de ani. Mi se pare penibil că a ajuns să declare asemenea lucruri, asemenea calomnii”, a conchis Alex Bodi.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.