Milionar de top, cu nevasta la tribunal, din cauza averii . Cui au declarat război!

Publicat in National 06 Martie 2020 1545 ori
Google+ WhatsApp
Milionar de top, cu nevasta la tribunal, din cauza averii . Cui au declarat război!
Milionar de top, cu nevasta la tribunal, din cauza averii . Cui au declarat război!

Unul dintre cei mai cunoscuţi afacerişti din România, supranumit “Regele asfaltului”, a deschis un proces, împreună cu soţia sa, din cauza unor terenuri extrem de valoroase.Mirela şi Dorinel Umbrărescu au dat în judecată Consiliul Local al Municipiului Bacău, solicitând anularea unor documente emise de instituţia amintită cu privire la două terenuri deţinute de afacerişti.

După un proces care a durat aproape un an, recent, soţii Umbrărescu au primit o veste la care nu se aşteptau: judecătorii le-au respins cererea. “Admite excepţia inadmisibilităţii acţiunii. Respinge ca inadmisibilă actiunea formulată de reclamanţii Umbrărescu Dorinel şi Umbrărescu Mirela în contradictoriu cu pârâtul Consiliul Local al Municipiului Bacău. Cu recurs în 15 zile de la comunicare, cerere ce se va depune la Tribunalul Bacău Secţia a II-a”, au deis magistraţii. Însă, cum milionarul Umbrărescu nu se lasă cu una, cu două, cu siguranţă va ataca hotărârea.Dorinel Umbrărescu a fost ani la rând în topul celor mai bogați români, ajugând ca în anul 2014 să aibă o avere estimată la 400 milioane de euro, potrivit ziaruldevrancea.ro.

Firmele sale ajunseseră să aibă afaceri de miliarde de euro, obținând contracte uriaşe în infrastructura rutieră. Dorinel Umbrărescu a anunțat în anul 2015 că se retrage din construcțiile de drumuri, după ce cu un an înainte a început să investească în domeniul bancar. Banca pe care o deține în totalitate a fost însă pe pierdere în anul 2016 și și-a închis sucursalele, iar anul 2017 au existat informații că fostul rege al asfaltului ar vrea să o lichideze. Până la urmă, banca și-a restrâns capitalul, iar firma de asfaltări înfiinţată de Umbrărescu a revenit în forţă pe piaţă.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.