Veste uriașă pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Cea mai mare dorință li s-a îndeplinit când se așteptau mai puțin

Publicat in National 06 Martie 2020 1557 ori
Google+ WhatsApp
Veste uriașă pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Cea mai mare dorință li s-a îndeplinit când se așteptau mai puțin
Veste uriașă pentru Gabriela Cristea și Tavi Clonda! Cea mai mare dorință li s-a îndeplinit când se așteptau mai puțin

O firmă a cerut executarea silită a Gabrielei Cristea, în două procese diferite. Primul dosar a fost înregistrat pe 15 februarie 2019, iar al doilea pe 23 iunie 2019. ambele având ca obiect „încuviinţare executare silită”.

 

În ambele dosare, Gabriela Cristea a avut calitatea de "debitor", în timp ce "creditor" a fost o firmă specializată în recuperarea de creanţe. “Respinge ca neîntemeiată cererea de încuviinţare a executării silite formulată de petentul B.E.J. „Şerbănescu Valeriu” în dosarul de executare silită nr. 321VS/2019, privind pe creditorul INVESTCAPITAL LTD şi pe debitoarea CLONDA (fostă CRISTEA) DOINA GABRIELA.

Cu drept de apel pentru creditoare în termen de 15 zile de la comunicare, care se depune la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Dată în camera de consiliu şi pronunţată azi, 25.02.2019, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei de judecată.”, a fost verdictul judecătorilor, favorabil Gabrielei, în primul proces.

S-a cerut executarea silită a Gabrielei Cristea. Ea şi Tavi Clonda au datorii la bancă
La fel s-a întâmplat şi în celălat dosar: “Respinge, ca neîntemeiată, cererea. Cu apel în 15 zile de la comunicare pentru creditoare. Cererea şi motivele de apel se depun la Judecătoria Sectorului 1 Bucureşti. Pronunţată prin punerea solutiei la dispozitia părtilor prin mijlocirea grefei instantei, astăzi, 28.06.2019”. Firma specializată în recuperarea de creanţe nu a depus apel în nici unul din cele două dosare.

Verdictele în cazul Gabrielei Cristea survin într-un moment în care lupta românilor cu băncile și creditorii pare inegală și în defavoarea cetățenilor.
WOWbiz.ro a dezvăluit recent că Gabriela Cristea şi Tavi Clonda sunt datori la bancă, după ce s-au împrumutat în acelaşi timp. Pe 17 februarie 2017, Gabriela Cristea a semnat un contract de credit şi ipotecă mobiliară, împrumutând de la bancă suma de 89.900 de lei (aproximativ 20.000 de euro la cursul din acea perioadă). Gabriela a garantat cu contul deschis la bancă, dar şi cu veniturile sale lunare. Tot pe 17 februarie, şi tot la aceeaşi bancă, Tavi Clonda a făcut un credit de 67.500 de lei (aproximativ 15.000 de euro), garanţiile fiind aceleaşi ca şi în cazul Gabrielei, contul şi veniturile. Astfel, cei doi s-au îndatorat dintr-un foc cu 35.000 de euro la instituţia bancară.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.