VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 13: LA COPIII DE SECURIȘTI LE E RUȘINE CU VOI!

Publicat in National 05 Martie 2020 838 ori
Google+ WhatsApp
VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 13: LA COPIII DE SECURIȘTI LE E RUȘINE CU VOI!
VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 13: LA COPIII DE SECURIȘTI LE E RUȘINE CU VOI!

A apărut cel mai nou episod din VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu. În acest episod intitulat sugestiv ”LA COPIII DE SECURISTI LE E RUSINE CU VOI!”, Dana continuă să îi critice dur pe cei care susțin că trebuie să închidem ochii la anumite treburi trecute... cum ar fi colaborarea cu fosta Securitate și mai ales despre efectele acestor colaborări atunci și acum.

Ea susține că Vlad Voiculescu, fostul ministru al Sănătății și lider al PLUS, este vinovat deoarece nu a dezvăluit ceea ce a făcut tatăl său în comunism la începutul intrării în viața politică și nu acum forțat de dezvăluirile presei. În acest moment tot ce a spus despre tatăl lui ar arăta mojicia și mai mare de care poate da dovadă ascunzându-se în spatele faptele acestuia fără să își asume nimic. Oameni ca Vlad Voiculescu și cei ca el ”s-au urcat pe cadavrele celor morți la Colectiv” ceea ce este grotesc, condamnabil și josnic în opinia Danei Budeanu și în îndeamnă pe fanii și ne-fanii ei să citească opinia jurnalistului Victor Ciutacu de ieri în care acesta sintetizează cel mai bine situția.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.