VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 10: După Sorina Pintea, 'pe ăla îl ia următorul, pe autostrăzi'

Publicat in National 02 Martie 2020 645 ori
Google+ WhatsApp
VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 10: După Sorina Pintea, 'pe ăla îl ia următorul, pe autostrăzi'
VERDICT POLITIC cu Dana Budeanu, episodul 10: După Sorina Pintea, 'pe ăla îl ia următorul, pe autostrăzi'

A apărut Episodul 10 din Verdict politic cu Dana Budeanu, noua rubrică în exclusivitate la STIRIPESURSE.RO.

În acest episod, Dana Budeanu vorbeşte despre situaţia generată de arestarea Sorinei Pintea, în urma unui flagrant, şi anticipează că, după acţiunile procurorilor împotriva unor lideri PSD din Arad, Caraş-Severin şi Maramureş, următorul vizat va fi Răzvan Cuc, fost ministru al Transporturilor.

"De ce dracu v-aţi grăbit? Care a fost graba să se întâmple vineri spre sâmbătă? Să nu vă iasă flagrantul, să umble denunţătorul dezlegat prin oraş, că lui nu i-a spus nimeni 'Bă, opreşţe-te!'. Ok, aţi încercat să faceţi. Băi, nu mai aveţi şmechereala fostului binom. Ăia erau organizaţi, pregăteau treaba cu şase luni înainte, cu toate abuzurile aferente. Binomul ăsta mic e la început, nu ştie să facă până la capăt. Vă daţi seama dacă ajutorul binomului de acum e Genunche. Ce să faci, bă, cu Genunche? Băi, Pintea, dacă vine Genunche la tine, în secunda în care a venit cu căpăţâna aia şi îţi propune ceva, te ridici şi pleci. Ce să zică, mă, fătălăul ăla? Ce combinaţii ai putea să faci cu ăla care se îmbracă în ie, fără urechi, cu centură. Când vă organizaţi pe combinaţii, toţi, din toate partidele, că toţi faceţi, nu cu de ăştia. Cum să vă expuneţi cu astfel de exemplare? Aşa se fac, mă combinaţiile, cu firma care îţi dă parandărăt 7% la pungă? Unde sunteţi, în 2000? Urât rău de tot şi pentru voi - zero anvergură. Urât şi pentru hashtagi, urlă de două ori şi aia e, îl aşteptăm pe Cuc, că pe ăla îl ia următorul, pe autostrăzi", afirmă Dana Budeanu.

Alte subiecte abordate în Verdicul de azi sunt scoaterea din cursa pentru Primăria Capitalei a lui Vlad Voiculescu şi susţinerea lui Nicuşor Dan de către PNL.

Dana Budeanu aminteşte de fiecare dată că rubrica Verdict politic este una de "caterincă", în care are libertate totală de exprimare, nefiind posibile intervenţii ale altor persoane asupra conţinutului.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.