10.000 de euro pentru o noapte cu o asistentă TV de la noi! Un afacerist român a vrut-o neapărat și a pus banii pe masă

Publicat in National 10 Decembrie 2019 2877 ori
Google+ WhatsApp
10.000 de euro pentru o noapte cu o asistentă TV de la noi! Un afacerist român a vrut-o neapărat și a pus banii pe masă
10.000 de euro pentru o noapte cu o asistentă TV de la noi! Un afacerist român a vrut-o neapărat și a pus banii pe masă

Un afacerist român, ieșit recent din închisoare, are o veche afinitate pentru fetele mondene de la noi. Așa că, la scurt timp după ce a respirat aerul libertății a pus mâna pe telefon și a sunat-o pe bruneta lui preferată din București.

 

Unul dintre afaceriștii români cu cel mai ridicat apetit sexual a suferit mult când a aflat că va petrece doi ani în închisoare. Zece mii de euro pentru un ”deranj” de-o noapte! Atât a primit o fostă asistentă TV de la un milionar pofticios.Nu și-a executat toată pedeapsa, pentru că a angajat avocați buni care i-au obtinut eliberare condiționată după numai un an de stat după gratii. Odată ajuns acasă, acesta a vrut să-și ia revanșa pentru perioada în care nu s-a bucurat de viață așa cum doar lui îi plăcea, așa că și-a chemat-o acasă pe o fostă asistentă TV, bruneta lui preferată care-l zăpăcește de cap cu fiecare ocazie. Și nu au fost puține deloc, pentru că cei doi au un istoric ”murdărel” împreună.Numele afaceristului a cântărit mult într-un dosar de prostituție, dosar în care a apărut și numele asistentei în cauză. Reputația lor s-a pătat serios după acel scandal, dar anii au trecut, iar lumea a uitat de asta, normal.Revenind la situația recentă, când a auzit cine o caută, bruneta nu a mai stat deloc pe gânduri și a zburat ca o căprioară către conacul lui, aflat în inima munților, și și-au dat frâu liber poftelor trupești. Când spunem că a zburat, nu a zburat la propriu, așa cum s-a mai întâmplat atunci când afaceristul a avut chef de o partidă de amor la înălțime și a închiriat un avion special pentru asta. Nu, de data asta bruneta a mers cu mașina trimisă de afacerist.

După o noapte albă în care s-au bucurat unul de altul, ca și cum ar fi fost ultima zi de libertate a afaceristului, bruneta a fost recompensată pe măsură. A primit 10.000 de euro și promisiunea că se vor revedea curând, au aflat sursele CIAO.RO.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.