Bianca Dragusanu, rupta in bataie de bombardierul Alex Bodi VEZI FOTO

Publicat in National 02 Noiembrie 2019 Actualizat: 02 Noiembrie 2019 6468 ori
Google+ WhatsApp
Bianca Dragusanu, rupta in bataie de bombardierul Alex Bodi VEZI FOTO
Bianca Dragusanu, rupta in bataie de bombardierul Alex Bodi VEZI FOTO

Cutremur în showbiz. După numai trei luni de căsnicie, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi, soțul ei, divorțează.

Miercuri, fosta protejată a lui Bote a depus actele de divorț la notar. Bianca Drăgușanu a luat această decizie după nenumăratele conflicte dintre ea și Bodi. Nu mai reprezintă pentru nimeni un secret faptul că, de-a lungul timpului, Bianca Drăgușanu și partenerul său au trecut prin momente dificile. Cu toate acestea, în ultima vreme, lucrurile păreau că merg bine între cei doi.

Apropiații cuplului susțin că Bianca Drăgușanu s-ar fi săturat să fie agresată de omul de afaceri. Iar la aceste lucruri s-ar fi adăugat infidelitățile de care fosta prezentatoare ar fi aflat pe parcursul timpului, scrie Cancan.

„M-am săturat să fiu bătută”, s-ar fi confesat blondina unor prieteni.

Imagini pentru bianca dragusanu batuta

Scandalul s-ar fi petrecut în urmă cu numai câteva săptămâni săptămâni, iar Bianca a postat niște fotografii în care brațele și picioarele sale sunt pline de semne ciudate.

Recent, vedeta s-a filmat cu o pereche de cercei cu cristale Swarovski. Cu toate că a fost extrem de atentă la detalii, fanii au observat imediat că vedeta are o vânătaie pe umărul drept și sub ochiul stâng.

Bianca Drăgușanu a mai postat pe Instagram o serie de filmulețe în care aceasta este la masaj. În videoclipuri se poate observa cu ușurință că frumoasa blondă are vânătaie și pe picioare.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.