Il mai stiti pe hotul cu Maserati, din Ploiesti? Am aflat ca e Albert Mihailescu, baiatul "pe invers" aparut la rubrica Gossip

Publicat in National 01 Noiembrie 2019 4846 ori
Google+ WhatsApp
Il mai stiti pe hotul cu Maserati, din Ploiesti? Am aflat ca e Albert Mihailescu, baiatul "pe invers" aparut la rubrica Gossip
Il mai stiti pe hotul cu Maserati, din Ploiesti? Am aflat ca e Albert Mihailescu, baiatul "pe invers" aparut la rubrica Gossip

Vi-l mai aduceti aminte pe Albert Mihailescu, partenerul lui Andrei Lazar, ambii din Ploiesti? Gossip vi l-a prezentat aici, insa la vremea respectiva nu stiam decat ca traieste o relatie amoroasa cu Lazar, in vazul lumii.

Intre timp, s-au mai aflat si alte picanterii despre Albert. Cum ar fi ca a furat bani de la un ploiestean si si-a tras un Maserati.

Povestea pe larg:

Un prahovean și-a vândut casa, iar banii i s-au volatilizat din contul deschis la BCR. Cel bănuit că i-a sustras banii a devenit celebru în urmă cu un an, când și-a luat un Maserati cu...0 lei. Individul pare să fie implicat în mai multe fraude informatice, prin care a făcut posibilă sustragerea banilor din conturi.

Povestea mașinii de lux luată cu 0 lei a fost publicată de observatorulph.ro AICI, în decembrie 2017. De atunci au trecut 2 ani și numele presupusului făptuitor apare din nou, de această dată într-o fraudă semnalată de un prahovean care și-a vândut casa, apoi s-a trezit fără bani în cont.

Păgubitul, R.S.A., a acceptat să vorbească cu redactorii observatorulph.ro, relatând mecanismul prin care banii i-au dispărut din contul deschis la BCR. Abia trecut printr-un divorț, acesta a vândut casa pe care o deținea în coproprietate cu fosta soție, urmând ca cea care a cumpărat-o să vireze banii în conturile celor doi. Tranzacția a decurs fără probleme, iar plata a fost făcută în lire sterline. 

Reclamantul a dorit însă să beneficieze de comisioane de retragere avantajoase, ceea ce era posibil doar dacă își transfera partea încasată într-un alt cont în lei. Așa se face că a deschis un cont, pentru care a primit și plicul cu cardul și pin-ul. De bună credință, omul a dus plicul acasă, chiar în locuința pe care o vânduse și pe care urma să o predea peste aproximativ două săptămâni celei care a achiziționat-o. Noua proprietară este chiar mama tânărului devenit celebru în cazul ”Maserati - 0 lei”.

Reclamantul spune că a fost nevoit să plece pentru câteva zile de acasă, fiind rugat de cumpărătoare să lase o ușă de-a casei deschisă, pretextând că ar avea nevoie să intre și să facă niște măsurători, în vederea amenajărilor pe care urma să le facă la preluarea casei. 

Între timp, plecat undeva prin Ardeal, reclamantul spune că a încercat să obțină o cotație de schimb valutar, mai avantajoasă, din partea băncii, iar echivalentul să-i fie transferat în contul de lei. Așa a aflat că pe contul de lire sterline nu mai avea 27.500 de lire, banii ajungând deja în contul de lei. Surpriză și aici! Nici echivalentul în lei nu era disponibil, grosul sumei fiind deja trecut prin alte operațiuni. Cu alte cuvinte, omul s-a trezit fără bani în cont. 

A sunat-o pe cea care îi cumpărase casa și căreia îi lăsase ușa deschisă, explicându-i situația. Femeia părea să nu știe nimic, însă la puțin timp de la încheierea convorbirii a fost sunat de fiul acesteia, care i-a spus că îi pare rău și că îi va restitui întreaga sumă.

Mai multe detalii gasiti aici: https://www.observatorulph.ro/exclusiv/119443-cum-i-au-disparut-unui-prahovean-113-000-de-lei-din-contul-de-la-bcr-ploiesteanul-suspectat-este-un-client-mai-vechi-de-al-anchetarorilor-din-cazul-maserati-achizitionat-cu-0-lei

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.