Miss Planet 2019. Premiul a fost castigat de o romanca! Vezi aici cine e

Publicat in National 29 Octombrie 2019 1817 ori
Google+ WhatsApp
Miss Planet 2019. Premiul a fost castigat de o romanca! Vezi aici cine e
Miss Planet 2019. Premiul a fost castigat de o romanca! Vezi aici cine e

Românca Denisa Hodișan, în vârstă de 26 de ani, absolventă a Facultății de Matematică, a câștigat concursul de frumusețe Miss Planet 2019, la gala internațională Miss & Mister Planet organizată la Tbilisi, în Georgia.

Concursul Miss & Mister Planet este unul dintre cele cinci mari concursuri de frumusețe ale lumii, alături de Miss World, Miss Universe, Miss Earth și Miss Globe.

După selecțiile naționale, reprezentanții a 15 țări au ajuns în finala concursului, printre care Italia, Portugalia sau India.

Învingătoare în concursul Miss Planet a ieșit, însă, românca Denisa Hodișan.

„MĂ SIMT FOARTE MÂNDRĂ DE MINE! MAI ALES PENTRU CĂ LUCREZ CU COPIII ŞI ÎI AJUT SĂ AJUNGĂ ÎN TOP, SĂ FIE CUNOSCUŢI INTERNAŢIONAL ŞI ÎMPREUNĂ PROMOVĂM ROMÂNIA. ACUM AM DEMONSTRAT CĂ FAC UN LUCRU BUN, NU DOAR CU COPIII, DAR ŞI EU ÎNSĂMI. CÂND AM AVUT INTERVIUL ÎN FAŢA JURIULUI, UNDE TREBUIE SĂ-ŢI FACI O PREZENTARE PERSONALĂ, PE CARE NU AM PREGĂTIT-O DE ACASĂ, LE-AM SPUS CĂ AM 26 DE ANI ŞI ULTIMII ZECE DE ANI DIN VIAŢĂ MI I-AM PETRECUT PE SCENĂ. SIMT CĂ ACESTA ESTE ŞI MOTIVUL PENTRU CARE M-AM NĂSCUT. SĂ FIU PE SCENĂ”, A SPUS BIHOREANCA PENTRU AGERPRES.

Câştigătorul marelui premiu Mister Planet a fost ales tânărul sud-african Aubrey Pieterse.

Românca a primit o coroniță din argint placat cu aur, dar și o sumă de bani și invitații la următoarele concursuri internaționale.

Denisa Hodișan Miss Planet 2019

Denisa Hodișan are 1,72 metri înălțime, cântăreşte puţin peste 50 de kilograme şi are dimensiunile etalon ale unui model, 90-60-90.

Orădeanca Denisa Hodişan este deţinătoare a numeroase premii internaţionale de frumuseţe, atât ea personal, cât şi copiii pe care cu multă pasiune îi învaţă această artă. Recent a mai câştigat, la Belgrad, titlul Miss Balkana 2017, la ediţia jubiliară 30 a acestui concurs, mai scrie sursa citată.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.