De la flirt la relație: cum transformi o simplă întâlnire într-o relație de lungă durată

Publicat in National 30 Septembrie 2019 1270 ori
Google+ WhatsApp
De la flirt la relație: cum transformi o simplă întâlnire într-o relație de lungă durată
De la flirt la relație: cum transformi o simplă întâlnire într-o relație de lungă durată

Te-ai îndrăgostit, dar nu știi ce să faci mai departe ca să treceți de la un simplu flirt, la o relație în toată regula? Descoperă câțiva pași simpli.

Dacă ți se pare că flirtezi destul de mult cu un bărbat pe care îl consideri foarte atrăgător, dar niciunul dintre voi nu face mai mult pentru ca lucrurile să evolueze, este posibil să vă aflați într-un impas care poate fi depășit cu ușurință. Iată ce să încerci:

Află dacă și el vrea mai mult decât un flirt

Tu știi că vrei mai mult decât niște întâlniri în care flirtați foarte mult. Dar cum îți dai seama că și el este pe aceeași lungime de undă? Este foarte ușor să descoperi dacă bărbatul cu care flirtezi este îndrăgostit de tine sau doar se joacă cu sentimentele tale. În cazul în care este foarte interesat de tine, dar se teme să nu facă ceva greșit care să te îndepărteze, atunci vei avea multe indicii în acest sens. În primul rând, nu va rata nicio ocazie de a fi în preajma ta. Oriunde îți anunți tu prezența va fi și el pentru că abia așteaptă să te întâlnească. Va căuta tot felul de pretexte pentru a fi acolo unde ești și tu. Pe de altă parte, este ușor să recunoști un bărbat care este îndrăgostit de tine: devine extrem de interesat de tot ceea ce faci și este fascinat de pasiunile și activitățile tale.

Dacă cel care flirtează cu tine se înscrie perfect în această descriere, atunci ai de-a face cu un îndrăgostit!

Fă tu primul pas

Pentru că li se întâmplă de multe ori de-a lungul vieții să fie respinși sau refuzați de femeile cărora le fac ochi dulci, mai ales în anii adolescenței, cei mai mulți bărbați vor fi destul de precauți atunci când întâlnesc o femeie de care se îndrăgostesc până peste cap. Chiar dacă este topit după tine, este posibil să nu știe cum să-ți demonstreze asta și să fie ușor rezervat, tocmai pentru că nu vrea să facă ceva greșit, care să te îndepărteze. 

Dacă simți că acesta ar putea fi și cazul bărbatului care flirtează foarte mult cu tine, atunci fii tu cea care face primul pas. Dă-i de înțeles că ești interesantă de mai mult decât un flirt. Vei vedea că reacția lui nu va întârzia să apară!

Vorbește cu prietenii lui

 

În cazul în care nu ești pregătită să faci tu primul pas pentru a transforma flirtul într-o relație în toată regula, atunci poți apela la un mic truc. Vorbește cu un prieten apropiat sau un cunoscut de-al lui despre ceea ce simți. Explică-i că el îți place foarte mult și că flirtați intens, dar și că îți dorești mai mult de atât. Nu te aștepta ca prietenul să-ți dea sfaturi excelente, dar te poți aștepta cu siguranță să-i povesteacă celui de care ești îndrăgostită tot ce ai spus. Iar asta vă va aduce cu un pas mai aproape de relația pe care vi-o doriți amândoi.

Ieșiți din rutină

Faptul că vă întâlniți destul de des în aceleași împrejurări sau în același cadru ar putea să impună unele restricții în ceea ce privește șansele ca flirtul vostru să devină ceva mai mult decât un simplu flirt.

Unele medii, în special cele care impun o conduită formală, nu permit un comportament suficient de relaxat, astfel că puteți rămâne blocați în același tipar de flirt fără rezultate. De exemplu, dacă sunteți colegi de serviciu, colaboratori, parteneri de afaceri etc. sunt slabe șansele să vă simțiți suficient de deschiși încât să duceți flirtul la un alt nivel. Este valabil și în cazul în care faceți parte din același grup de prieteni sau cunoștințe, iar întâlnirile voastre au loc numai în cadrul grupului. Șansele ca între voi să se nască o relație cresc dacă aveți cel puțin o întâlnire în doi.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.