Smiley, primele dezvăluiri din relația cu Gina Pistol: „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă…”

Publicat in National 26 Septembrie 2019 1283 ori
Google+ WhatsApp
Smiley, primele dezvăluiri din relația cu Gina Pistol: „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă…”
Smiley, primele dezvăluiri din relația cu Gina Pistol: „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă…”

Smiley și Gina Pistol sunt împreună, iar artistul a recunoscut pentru prima dată relația în interviul acordat pentru numărul de octombrie al Revistei Unica.

 


Smiley este unul dintre cei trei protagoniști ai copertei Unica, iar cea care a reușit să deschidă și să pătrundă dincolo de porțile casei artistului este întocmai Amalia Enache, îndrăgita prezentatoarea de televiziune care, în această ediție, și-a asumat rolul de redactor-șef. Smiley și Gina Pistol au făcut deja pasul cel mare și locuiesc împreună, iar atmosfera este una de poveste, după cum artistul însuși povestește: „Acasă, pe terasă, cu un vin, stând de vorbă. Pentru mine e foarte important să comunic cu omul de lângă mine. Apoi, pe mine mă distrează foarte tare că Gina e foarte ordonată, chiar foarte, iar eu nu sunt. Câteteodată mai fac eu ceva, mai las intenționat câte un pahar, câte o farfurie pe undeva și aștept și o văd, hop, pac! Se duce imediat și strânge! Fără reproșuri. Mi se pare amuzant… și mai sunt scene, dar e foarte complicat să îți explic (râde).” – a declarat, în exclusivitate, Smiley în Revista Unica. Mai multe amănunte din relația lui Smiley cu Gina Pistol în numărul de octombrie al Revistei Unica, disponibil de azi, 26 septembrie, la toate chișcurile de presă!

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.