Oana Zăvoranu, hărţuită de un afacerist / Cui i s-a pus pata pe focoasa brunetă

Publicat in National 25 Septembrie 2019 1061 ori
Google+ WhatsApp
Oana Zăvoranu, hărţuită de un afacerist / Cui i s-a pus pata pe focoasa brunetă
Oana Zăvoranu, hărţuită de un afacerist / Cui i s-a pus pata pe focoasa brunetă

Oana Zăvoranu este târâtă într-un nou scandal, de un afacerist care vrea să-i golească buzunarele, deşi vedeta a demonstrat că este nevinovată.Focoasa brunetă a fost dată în judecată de proprietarul unui azil de bătrâni situat într-o localitate din apropierea Capitalei, care a pierdut deja procesul de fond.

 

Afaceristul susţine că Oana Zăvoranu ar fi uitat să achite cazarea pentru bunica sa, însă vedeta susţine că reclamantul vrea să o stoarcă de bani, formulând plângeri neîntemeiate, pe baza unor poveşti inventate. De altfel, la judecătorie, Zăvo a câştigat procesul, dar afaceristul nu a fost mulţumit de verdict şi formulat apel. Aşa că, acum, dosarul este pe masa magistraţilor de la tribunal, următorul termen fiind stabilit în luna octombrie.După moartea mamei sale, Oana Zăvoranu şi-a găsit bunica abandonată într-o anexă a casei. Revederea celor două a fost extrem de emoţionantă, iar Oana a promis că va avea grijă de bătrânică pentru tot restul vieţii. După ce a vândut vila de la Afumați a Marioarei, unde locuia bunica Fima, Oana a decis să o ducă pe aceasta la un sanatoriu, pentru a fi supravegheată şi îngrijită mult mai bine. La trei ani de când Oana Zăvoranu şi bunica Fima s-au regăsit, bruneta a fost acuzată că a abandonat-o în azil, fără să-i plătească taxa de 2000 de lei pe lună, deşi i-ar fi încasat pensia. Proprietarul căminului a dat-o în judecată pe Oana Zăvoranu, dar vedeta a câştigat procesul şi a cerut ca reclamagiul să plătească o sumă piperată, onorariul avocatului ei.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.