Imagini rare: Bianca Drăgușanu dansează pe manele! Răzvan de la Pitești ”a urcat-o pe mese” pe divă!

Publicat in National 10 Septembrie 2019 1576 ori
Google+ WhatsApp
Imagini rare: Bianca Drăgușanu dansează pe manele! Răzvan de la Pitești ”a urcat-o pe mese” pe divă!
Imagini rare: Bianca Drăgușanu dansează pe manele! Răzvan de la Pitești ”a urcat-o pe mese” pe divă!

Răzvan de la Pitești ”manelistul de casă” a Bincăi Drăgușanu și a lui Alex Bodi a reușit performanța de a-i ridica de la mese pe cei doi în timpul unei nunți. Cu toate că în mod obișnuit, vedetele se feresc să apară public dansând sau ascultând manele pentru că ”nu dă bine”, în cazul Biancăi și a lui Alex acest lucru nu se aplică.

Răzvan de la Pitești a făcut publice pe contul lui de socializare imagini realizate cu câteva luni în urmă, atunci când Bianca și Alex au fosta nași la o nuntă. În filmare se vede cum Răzvan cântă și filmează în același timp iar în planul doi apare mai întâi Bianca și apoi și Bodi. Amândoi sunt cu mare chef de distracție, mai ales că din postura de nași nu trebuie să lase invitații să zacă pe la mese.

Răzvan de la Pitești, prieten bun cu Alex Bodi și cu Bianca

 

Răzvan de la Pitești este un bun prieten al lui Alex Bodi și recent a filmat un videoclip în apartamentul de 1,5 milioane de euro al afaceristului, situat la ultimul etaj al unui bloc dintr-un cartier de fițe bucureștean. Răzvan a declarat că este pregătit să le cânte la nuntă Biancăi și lui Bodi, mai ales că cei doi s-au împăcat din nou, se pare.

 

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.