Adrian Mutu a tras lozul cel mare. "Briliantul" are cea mai descurcăreaţă soţie

Publicat in National 23 Iulie 2019 705 ori
Google+ WhatsApp
Adrian Mutu a tras lozul cel mare. "Briliantul" are cea mai descurcăreaţă soţie
Adrian Mutu a tras lozul cel mare. "Briliantul" are cea mai descurcăreaţă soţie

Adrian Mutu a tras lozul cel mare. A trecut prin trei divorţuri, însă tot sacrificiul a meritat, pentru că fostul fotbalist al Naţionalei a pus mâna pe o femeie de aur.Deşi toată lumea credea că Sandra Mutu este ţinută în puf şi că toată lumea este la picioarele ei pentru a o servi când aceasta are vreo doleanţă, ei bine, lucrurile nu stau chiar aşa, iar Sandra Mutu ştie să facă faţă singură şi situaţiilor, să spunem, mai speciale.

 

 

Aflată în ţară pentru o perioadă, Sandra Mutu a decis să-şi rezolve de una singură treburile prin oraş. Chiar dacă alte neveste de fobalişti au maşini cu şoferi la scară, care să le plimbe peste tot unde au nevoie, nu acesta este şi cazul Sandrei. Tânăra, care este o femeie absolut superbă, a mers la salon, aşa cum face orice reprezentantă a sexului frumos care se respectă, însă nu doar atât. Soţia lui Adrian Mutu a mers chiar şi la spălătorie, acolo unde şi-a lăsat maşina.Deşi ar fi putut să pună pe oricine altcineva în locul ei să facă asta, Sandra Mutu a dovedit că este nevasta bună la toate şi nu a vrut să deranjeze pe nimeni, dovedinud-i soţului ei ce femeie deosebită are alături.Singurul care a întâmpinat o problemă a fost un angajat al spălătoriei şi nicidecum Sandra, asta pentru că bărbatul a încuiat maşina şi a plecat fără să oprească avariile.

Aşadar, după ce va vedea imaginile cu soţia sa, cu siguranţă, Adrian Mutu va fi mult mai mândru de mama băieţelului său. Mai ales că are toate motivele. Bravo, Sandra, ţine-o tot aşa!

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.