Simona Halep își respectă, clar, eticheta de super-campioană. Poarta un ceas de ...60.000$

Publicat in National 22 Iulie 2019 631 ori
Google+ WhatsApp
Simona Halep își respectă, clar, eticheta de super-campioană. Poarta un ceas de ...60.000$
Simona Halep își respectă, clar, eticheta de super-campioană. Poarta un ceas de ...60.000$

La prezentarea trofeului pe care l-a câștigat la Wimbledon, ex-liderul WTA a purtat pe mână un ceas de… 60.000 de dolari! Modelul Hublot Fusion Tourbillon Skeleton este o “piesă” apreciată de către cunoscători.

 

 

Peste 20.000 de oameni au venit să o vadă pe Simona Halep, super-campioana de la Wimbledon. Pe Arena Națională, sportiva noastră a prezentat în faţa românilor trofeul cucerit. La festivitate au luat parte multe personalităţi din sport, care au venit să îşi arate admirația faţă de performanţa realizată, dar şi oameni simpli, fani declaraţi ai fostului lider WTA.Simona Halep a ținut un discurs emoționant. A venit îmbrăcată în alb și a fost aplaudată frenetic de toată lumea prezentă pe cel mai modern stadion din țară. Campioana de la Wimbledon a impresionat și grație ceasului pe care a ales să-l poarte la prezentarea trofeului. Ex-liderul WTA a apărut, la mână, cu o bijuterie Hublot Classic Fusion Tourbillon Ceramic Skeleton, care valorează nu mai puțin de 60.000 de dolari!Asta nu reprezintă, însă, o problemă. Pentru că Simona Halep îl merită cu prisosință. A muncit pentru fiecare bănuț câștigat și are tot dreptul să-și permită, când simte nevoia, diverse “aroganțe”.De precizat că Simona Halep este fană declarată a mărcii de ceasuri Hublot. În februarie, sportiva noastră a impresionat când a plecat spre Cluj alături de echipa de FED Cup. La momentul respectiv, a apărut, la mână, cu un accesoriu în valoare de “doar” 30.000 de euro. Tot de la producătorul elvețian amintit mai sus. Semn, clar, că se respectă, lucru normal pentru o campioană.

“Iubesc acest ceas!”, a scris, la momentul respectiv, Simona Halep.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.