Detalii de ultima oră despre Cornelia Catanga. Artista ŞI-A PIERDUT VEDEREA în urma stopului cardio-respirator suferit

Publicat in National 17 Iulie 2019 919 ori
Google+ WhatsApp
Detalii de ultima oră despre Cornelia Catanga. Artista ŞI-A PIERDUT VEDEREA în urma stopului cardio-respirator suferit
Detalii de ultima oră despre Cornelia Catanga. Artista ŞI-A PIERDUT VEDEREA în urma stopului cardio-respirator suferit

Sunt informaţii de ultimă oră despre artista Cornelia Catanga. Potrivit unor surser medicale citate de România TV, cântăreaţa şi-ar fi pierdut definitiv vederea în urma stopului cardio-respirator suferit în urmă cu trei zile.

Cornelia Catanga suferea de retinopatie oculară și potrivit medicilor citaţi de România TV, orbirea și infarctul au fost cauzate de o cură de slăbire drastică ținută de aceasta.

Cornelia Catanga a ajuns de urgenţă la spital duminică seara după ce i s-a făcut rău. În jurul orei 21 se afla în casă cu soţul, iar la un moment dat artista nu a mai putut respira. Aurel Pădureanu a chemat imediat salvarea. Medicii au resuscitat-o, apoi au transportat-o la Spitalul Floreasca. Cornelia Catanga făcuse infarct. În urma unui control amănunţit medicii au decis să-i monteze un stent pentru a o salva. Acum vedeta se află internată la terapie intensivă, iar medicii sunt rezervaţi în ceea ce priveşte starea sa de sănătate, următoarele 24 de ore sunt critice.

Soţul Corneliei Catanga, Aurel Pădureanu, a dat în exclusivitate la RomâniaTV detalii despre starea soţiei sale, dar şi clipele îngrozitoare prin care a trecut. 

"I s-a montat un stent, după ce i s-a făcut coronografie, de acum nu ştiu ce-o să fie. A fost rău de tot, am crezut că moare. I-a fost rău. Nu avea probleme cu inima, dar când vine necazul, vă puteţi imagina. Acum e la spital, am stat până la 8, acum mă întorc înapoi.  I-a făcut coronografie, nu ştiu să vă explic, sunt terminat, vă rog să mă credeţi, i-a pus un stent şi acum să vedem. Lumina ochilor mei, ce să vă spun altceva, e viaţa mea, motivul meu ca să trăiesc, ce pot să vă spun?", a declarat Aurel Pădureanu la România TV.

Admin.A

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office 

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.