Mircea Radu s-a aprins şi o face praf pe Mihaela Rădulescu

Publicat in National 10 Iulie 2019 975 ori
Google+ WhatsApp
Mircea Radu s-a aprins şi o face praf pe Mihaela Rădulescu
Mircea Radu s-a aprins şi o face praf pe Mihaela Rădulescu

Mircea Radu (50 ani) a desfiintat-o pe Mihaela Rădulescu (49 ani), una dintre cele mai în vogă vedete de la noi. Fostul prezentator tv și-a amintit că gazda de la Ferma a făcut in trecut o reclamă antifumat, cu toate că ea era fumătoare!

 

Mircea Radu a vorbit despre ipocrizie și a dat-o ca exemplu pe Mihaela Rădulescu. Pe rețelele sociale, fostul prezentator Mircea Radu, dar și alte persoane din zona media, au comentat mai întâi anunţul lui Dragoş Bucurenci, cel care a devenit director de comunicare al unei companii din domeniul tutunului, apoi un episod mai vechi legat de Mihaela Rădulescu și au criticat-o pe aceasta din urmă.Radu Buzăianu a comentat trecerea lui Dragoș Bucurenci de la activist antifumat la unul profumat.

„Fost activist în campanii antifumat, Dragoș Bucurenci devine director de comunicare al companiei. Şi încă nu e suficient de spectaculos. Că e pus în situaţia să îşi explice această traiectorie bizară. Iar ca director de comunicare al ditamai companiei, te gândesti că are niște skills-uri (aptitudini) de te face nu doar să îi dai dreptate, dar tu, nefumător, să îţi aprinzi și o țigară în cinstea lui. Cum credeți că manageriază? În primul rând anulează argumentul financiar.Şi zice că el câștigă mai mult decât până acum. Ceea ce nu rezolvă, ci-l pune într-o situație mai bizară: deci, practic e vorba de principii. Din principiu vrea să ajute lumea să fumeze. Doar că nu o lasă așa. Și mai vine cu un argument. Că a luat-o ca pe o provocare. Deci, el activist antifumat, a devenit în favoarea fumatului, ca o provocare”, a scris pe Facebook Radu Buzăianu, amic al lui Mircea Radu.

Mihaela Rădulescu, pusă la colţ de fostul prezentatorul tv
Mircea Radu și-a amintit imediat de un moment petrecut în anul 2008, când Mihaela Rădulescu te îndemna să nu fumezi într-o reclamă aflată pe toate panourile din oraș, în timp ce ea, în realitate, fuma la greu.Mircea Radu nu s-a putut abține și a taxat-o subtil imediat pe Mihaela Rădulescu. „Cazul ăsta îmi aduce aminte de niște panouri publicitare mari și late, puse în miezul intersecțiilor importante din orașele mari ale României, în care o «influensăriță» ședea pe burtă și condamna fumatul. Ea, în realitate, fuma. (dacă ar fi după mine, aici ar intra tobele mici)”, i-a răspuns Mircea Radu lui Radu Buzăianu.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.