Secretul, rețeta și motivul relansării Andrè. Câte vizualizări a strâns «Reset la inimă» într-o singură oră

Publicat in National 10 Iulie 2019 800 ori
Google+ WhatsApp
Secretul, rețeta și motivul relansării Andrè. Câte vizualizări a strâns «Reset la inimă» într-o singură oră
Secretul, rețeta și motivul relansării Andrè. Câte vizualizări a strâns «Reset la inimă» într-o singură oră

Se iau două soliste cu treburi solo, una dintre ele campioana show-urilor de dans, cealaltă, campioană la senzualitate, ambele mame de fetițe, înrudite cu voia lor, nașă și fină, ambele cu aceleași prenume, Andreea Georgiana, amândouă cu amintiri comune, trecut glorios și drame greu de dus și de înțeles. Vorbim despre Andreea Antonescu și Andreea Bălan care, în ciuda identităților proprii, nu au putut scăpa, peste ani, de identitatea comună: "Andrelele".

 

 

Acesta este și motivul pentru care, la 18 ani de la destrămarea trupei-fenomen Andrè, protagonistele mușcă iar din felia apetisantă a celebrității. Nostalgia consumatorilor de muzică este declicul care le-a readus împreună, dar și banala teorie conform căreia "unde-s doi puterea crește". În cazul de față, cresc vizualizările, notoritatea și veniturile. "Fair enough", am putea spune.

Cum reacționați la chefuri când din boxe se aud "El meneaito" (1989), "Lambada" (1989), "I Got The Power" (Snap, 1990), "Ochii tăi" (L.A, 2002), Coco Jambo (Mr. President, 1996), Casablanca (Jessica Jay, 1996) și muuulte alte evergreen-uri dance, care reaprind flash-uri din tinerețe, din perioada în care nopțile erau lungi și paharele pline? Exact! Pe asta s-au bazat și fetele de la Andrè, subestimate deseori de mulți "prețioși" pentru versurile superficiale și muzica facilă. Ceea ce au înțeles însă "Andrelele", înaintea contestatarilor lor, este faptul că industria muzicală, showbiz-ul, mainstream-ul, trending-ul și notorietatea nu înseamnă clasă, artă și finețuri, ci spectacol, culori, artificii, șolduri frânte sacadat pe ritmuri care te ridică de pe scaun și, mai presus de toate, capacitatea și curajul de a te reinventa atunci când te saturi de concerte la Fetești, Paulești, Costești sau Bunești.

Cine este omul din umbra trupei Andrè 2019
Andreea Antonescu (36 de ani) și Andreea Bălan (35 de ani) aveau deja rețeta, au găsit motivul și contextul, aveau fani comuni (nostalgicii anilor ’90-2000), fani individuali și posibili viitori fani indeciși, dar curioși. De aici și până la ideea relansării nu a mai fost decât un pas, iar planul a prins oficial contur pe 9 iulie, odată cu lansarea videoclipului "Reset la inimă", care în prima oră de viață pe Youtube (19.00-20.00) a strâns 100.000 de vizualizări. Enorm pentru o trupă în moarte clinică timp de 18 ani, dar justificat pentru un brand greu de egalat, așa cum este Andrè.

Andrè 2019 nu a schimbat rețeta succesului. Ciorba reîncălzită e, de fapt, "fine dining"
Melodia "Reset la inimă", care a beneficiat de un tease de o săptămână până la lansarea oficială, a fost compusă (muzică și versuri) de Vlad Manolache, Ionuț Bacula, Victor Bourosu, Silviu Marian Păduraru (Deepside Deejays), iar videoclipul poartă semnătura celebrului regizor Alex Ceaușu.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.