Misterul din familia Ibacka. De ce ascund Cabral si Andreea chipul fetitei lor

Publicat in National 10 Iulie 2019 1713 ori
Google+ WhatsApp
Misterul din familia Ibacka. De ce ascund Cabral si Andreea chipul fetitei lor
Misterul din familia Ibacka. De ce ascund Cabral si Andreea chipul fetitei lor

Cabral și soția lui, Andreea Ibacka, se bucură în sfârșit de un copil, după ce în decembrie 2018 soția prezentatorului TV a născut o fetiță, Namiko. Micuța are acum 7 luni și, până în prezent, părinții nu i-au arătat chipul.

 

 

Asta datorită faptului că, spre deosebire de alte vedete, sunt o familie mai secretoasă. De altfel, nu și-au spălat niciodată rufele în public și au fost super discreți. Însă foarte multă lumea abia așteaptă să vadă chipul lui Namiko.Namiko a fost botezată de nașii Irina și Răzvan Fodor, care formează unul dintre cele mai frumoase cupluri din showbizul românesc. Micuța a fost creștinată în urmă cu trei zile, iar părinții și nașii săi au îmbrăcat straie populare. După ce s-a încheiat slujba de la biserică, s-a dat o petrecere pe cinste acasă la Cabral Ibacka.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.