Radu Mazăre se însoară azi. Ce meniu va avea la nunta

Publicat in National 10 Iulie 2019 748 ori
Google+ WhatsApp
Radu Mazăre se însoară azi. Ce meniu va avea la nunta
Radu Mazăre se însoară azi. Ce meniu va avea la nunta

Radu Mazăre se însoară azi, 10 iulie 2019, cu logodnica sa, Roxana Mihalache, în Penitenciarul Rahova, acolo unde-și execută pedeapsa. Cununia civilă va fi oficiată de un ofițer de stare civilă de la sectorul 5 al Capitalei, la Sectorul “Vizite” al penitenciarului sau vorbitorul închisorii, cum este cunoscut.Nunta va avea un minim de invitați, doar 10 persoane, dat fiind regimul de detenție, și va dura în jur de o oră și jumătate. Radu Mazăre și Roxana se pregăesc imediat să fie nași pentru următoarea nuntă din penitenciar care va fi a colegului de celulă pe care îl are fostul edil.

 

Radu Mazăre, care a împlinit pe 5 iulie 51 de ani, se va căsători cu Roxana, iubita lui cu 20 de ani mai tânără. În ceea ce privește meniul, acesta va fi similar cu cel primit de fiecare deținut, într-o zi obișnuită, adică biscuiţi, ceai şi marmeladă, apoi ciorbă cu legume. Felul doi va conține mazăre, musaca sau fasole cu cârnaţi, iar pentru desert, în loc de tradiționalul tort de nuntă, se va servi orez cu lapte.

Există proceduri speciale atunci când o nuntă are loc în penitenciar, iar fratele lui Radu Mazăre, Mihai Mazăre, a oferit unele amănunte importante. „Nu ne lasă cu nimic, este ca de obicei, procedura este ca la o vizită normală, nu avem dreptul la nimic în plus. Așa este regulamentul, nu există nicio posibilitate de a sărbători cu ceva ceremonia. Nu poate cumpăra din penitenciar oricând, există și acolo o procedură. (…)

El nu a făcut nicio cumpărătură, el își face cumpărăturile lui în fiecare zi de luni, dar nu a făcut nicio cumpărătură pentru evenimentul acesta pentru că nu are cum să vină cu ele, nici tehnic, nici practic nu există această posibilitate”, a declarat, pentru Mediafax.ro, Mihai Mazăre, fratele fostului edil.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.