”Sora” Elenei Băsescu a păruit-o în LOFT pe câștigătoarea show-ului TV ”Next Top Models”

Publicat in National 04 Iulie 2019 1034 ori
Google+ WhatsApp
”Sora” Elenei Băsescu a păruit-o în LOFT pe câștigătoarea show-ului TV ”Next Top Models”
”Sora” Elenei Băsescu a păruit-o în LOFT pe câștigătoarea show-ului TV ”Next Top Models”

Fiul unui milionar cunoscut ar fi băgat dihonia între cele două “luptătoare”.“Ciocnirea” s-a petrecut sâmbăta trecută în LOFT între buna prietenă a Elenei Băsescu și fosta iubită a designerului Cătălin Botezatu.

 

 

Potrivit unor surse, cele două tinere s-au întâlnit, sâmbătă, la LOFT Mamaia după multă vreme și au ținut să își regleze conturile. Din câte se pare, totul ar fi plecat de la un bărbat, fiul unui milionar renumit din România, cu care cele două s-au iubit în trecut. De precizat că ”titulara” a fost câștigătoarea ”Next Top Models” care a trăit o frumoasă poveste de dragoste cu fiul milionarului după ce a pus capăt relației cu Cătălin Botezatu.

Conform martorilor, scandalul dintre ”sora” Elenei Băsescu și fotomodela s-a desfășurat în trei reprize. Prima dată când spiritele s-au inflamat, prietenii celor două tinere au intervenit la timp și au reușit să le despartă.

La câteva minute distanță, fosta iubită a lui Bote s-a întors la masa prietenei mezinei fostului președinte ca să clarifice situația, iar, după câteva replici dure, cele două s-au încăierat serios. Mai mult decât atât, în a doua confruntare a tinerelor s-ar fi implicat și actualul iubit al prietenei Elenei Băsescu, Alex, care ar fi bruscat-o serios pe câștigătoarea ”Next Top Models”. Profitând de ajutorul iubitului ei, prietena Elenei s-a înfipt în părul rivalei sale și nu s-a lăsat cu una, cu două. Martorii încăierării au mărturisit că, la un moment dat, ”sora” Elenei Băsescu ar fi reușit să o ciufulească serios pe fotomodelă.

Cu toate că cele două s-au păruit serios, scandalul nu s-ar fi încheiat după încăierarea de la masă. Tinerele ar fi disputat și cea de-a treia rundă, în parcarea clubului. Acolo unde ”sora” Elenei Băsescu și câștigătoarea de la ”Next Top Models” s-au certat mai ceva ca la ușa cortului. Țipetele și urletele celor două au atras atenția tuturor care se aflau în apropierea renumitului local.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.