Ed Sheeran, concert excepțional la București. Artistul a ieșit pe scenă în tricoul Naționalei de fotbal a României

Publicat in National 04 Iulie 2019 782 ori
Google+ WhatsApp
Ed Sheeran, concert excepțional la București. Artistul a ieșit pe scenă în tricoul Naționalei de fotbal a României
Ed Sheeran, concert excepțional la București. Artistul a ieșit pe scenă în tricoul Naționalei de fotbal a României

Ed Sheeran a cântat aseară pe Arena Națională, pentru prima dată în România. Aproximativ 50 de mii de fani au cântat alături de artistului britanic.
Melodia „Perfect”, unul dintre cele mai îndrăgite hituri ale cântărețului Ed Sheeran, a fost cântată alături de artist de miile de oameni aflați pe stadion. Spectatorii au aprins luminile telefoanelor mobile și au creat un moment cu adevărat special.

 

 


Moment uimitor la concertul unuia dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Ed Sheeran a făcut senzație făcându-și apariția pe scenă îmbrăcat în tricoul Naționalei de fotbal a României.
Melodia „Perfect”, unul dintre cele mai îndrăgite hituri ale cântărețului Ed Sheeran, a fost cântată alături de artist de miile de oameni aflați pe stadion. Spectatorii au aprins luminile telefoanelor mobile și au creat un moment cu adevărat special. Moment uimitor la concertul unuia dintre cei mai apreciați artiști ai momentului. Ed Sheeran a făcut senzație făcându-și apariția pe scenă îmbrăcat în tricoul Naționalei de fotbal a României. Ed Sheeran a fost plăcut impresionat de atmosfera de pe Arena Națională. Cântărețul a declarat că este foarte bucuros că este în România și a fost surprins de faptul că lumea îi știe melodiile, într-o țară unde engleza nu este limba maternă. După concert, artistul va mai petrece câteva zile în țara noastră pentru a vizita anumite locuri. Atmosfera este incredibilă pe Arena Națională. Ed Sheeran a fost primit de fanii români în ropote de aplauze.

Admin.I

www.PH-online.ro a fost înfiintat în 2008, ca prim cotidian online al Prahovei. De atunci, publicatia Ph-online.ro se pozitioneaza pe primul  loc in topul celor mai citite ziare online ale Prahovei, conform Trafic.ro, inregistrand peste 1.000.000 de afisari ale stirilor, in fiecare luna.
Daca ai surprins ceva interesant in localitatea ta, trimite-ne povestea insotita de imagini pe adresa de
Contact:
 mail-office

Acest site foloseste cookie. Navigand in continuare, va exprimati acordul asupra folosirii cookie-urilor.